932 041 041

Actualitat 

Notícies

Aquestes són algunes de les novetats de la temporada 2019-2020 a Vallter 2000

Compartir aquest esdeveniment

Valors com la natura, l’esport, la família, el relax, la biodiversitat, el paisatge, el territori, la gastronomia, la cultura i la salut continuaran sent els eixos d’una gestió que vol reforçar el seu compromís amb el territori.

L’estació de Vallter 2000, per la seva banda, obrirà les seves portes el proper dissabte 30 de novembre i fins al 13 d’abril de 2020, temporada en què presentarà tot un seguit de novetats i millores perquè els visitants gaudeixin de la seva experiència a la neu.

 

En aquest sentit, l’estació del Ripollès presenta canvis i actualitzacions en remuntadors i pistes de l’estació, així com la substitució de la instal·lació de neu artificial de baixa pressió de la zona de Morens. Un canvi que millorarà la qualitat de la neu a la zona.

 

Durant aquests mesos, a més, els usuaris podran fer tota mena d’activitats esportives a la neu, com esquí alpí, snowboard, freeride, activitats de muntanya, sortides amb raquetes o amb esquí de muntanya, i activitats lúdiques on els més menuts podran jugar en el Mini club l’Esquirol o gaudir dels descensos en trineu al Parc Lúdic.

Aquestes són algunes de les novetats de la temporada 2019-2020 a Vallter 2000
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.