932 041 041

Actualitat 

Notícies

Aquestes són algunes de les novetats de la temporada 2019-2020 a Vall de Núria

Compartir aquest esdeveniment

Valors com la natura, l’esport, la família, el relax, la biodiversitat, el paisatge, el territori, la gastronomia, la cultura i la salut continuaran sent els eixos d’una gestió que vol reforçar el seu compromís amb el territori.

La data prevista perque Vall de Núria inauguri la temporada d’hivern, és el proper dissabte 30 de novembre. L’obertura de pistes s’allargarà quatre mesos i mig, finalitzant al dilluns 13 d’abril de 2020, tot i que l’estació es manté oberta tot l’any.

 

De cara a aquesta temporada d’hivern, es vol posicionar la Vall com a un destí d’alta muntanya, però ubicant-la en un experiencia no només d’esquí i d’esports d’hivern: sinó dins d’una experiència de producte 365 dies de l’any. Aquest moviment pretén posar en valor els atributs principals de vall única, entorn natural i ressort de muntanya.

 

Els tres eixos principals de producte es focalitzaran en: Família, ja que vol oferir al públic familiar amb activitats variades per compartir en contacte directe amb la natura; Relax, dissenyat per als amants de la muntanya i el descans, la desconnexió i la vida sana, en un entorn idíl·lic com és la Vall de Núria; i Actiu, pensat per al públic que busca reptes i activitats en un paratge natural.

Aquestes són algunes de les novetats de la temporada 2019-2020 a Vall de Núria
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.