932 041 041

Actualitat 

Notícies

Noves millores i ampliació de la cobertura del sistema de producció de neu de cultiu

Compartir aquest esdeveniment

Per aquesta propera temporada 2018-19, La Molina segueix implementant millores i optimitzant el sistema de producció de neu de cultiu amb l’adquisició i instal·lació d’11 nous canons de producció de neu de tipus girafa i també amb la renovació de maquinària i bombes a les instal·lacions associades.

El sistema de producció de neu de cultiu és avui dia un bàsic a qualsevol estació d’esquí que pretengui garantir el producte clau per a la pràctica de l’esquí: la neu. La Molina, pionera en la instal·lació d’un sistema de producció de neu l’any 1987 a tot l’Estat, ha estat sempre i segueix sent capdavantera en coneixement i instal·lacions per a la producció i el tractament de la neu.

 

Amb l’objectiu clar d’oferir un producte i servei al client excel·lent consistent en el màxim de domini esquiable obert amb les millors condicions possibles; La Molina realitza any rere any inversions per tal d’optimitzar eficiència i producció en els cada dia més curts períodes de fred hàbils per a la producció degut als efectes del canvi climàtic.

 

Enguany, la instal·lació d’11 nous equips de producció (canons) a la pista de Diagonal Alta i la renovació de maquinària a les sales de màquines han estat les inversions dutes a terme.

Noves millores i ampliació de la cobertura del sistema de producció de neu de cultiu
Altres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.