932 041 041

Actualitat 

Notícies

Noves condicions de cancel·lació amb data a Vallter i Vall de Núria

Compartir aquest esdeveniment
Tags: Vallter, Vall de Núria, condicions cancel·lació, botiga online

La cancel·lació de la compra s’haurà de fer a través de l’Àrea de Clients, a l’apartat de l’Historial de comandes.

 

Per a les compres a les botiges on-line, es podrà exercir el dret d’anul·lació i desistiment de la compra de serveis no utilitzats.

Vallter i Vall de Núria anuncien noves condicions de cancel·lació amb data per a les compres de serveis amb data de lliure elecció durant la temporada en curs 2021-2022. En aquest sentit, per a les compres a les botiges on-line de les dues estacions de muntanya ubicades al Ripollès, es podrà exercir el dret d’anul·lació i desistiment de la compra de serveis no utilitzats, es podrà sol·licitar la cancel·lació gratuïta, prèviament a la utilització dels serveis i sempre que sigui sol·licitada en una data màxima. En cas contrari, no s’acceptarà cancel·lació.

 

Tot seguit, es detallen les compres de serveis amb data per a cadascuna de les estacions:

 

Vallter: Els forfets es poden cancel·lar fins a les 23 h del dia abans de la data de validesa, a partir d'aquesta hora no es farà cap devolució. En el cas dels forfets de 2 dies consecutius amb data, no es pot retornar un dia sol, un cop utilitzat ja no permet cap tipus de retorn. Més informació.

 

Vall de Núria: Es pot cancel·lar fins a 2 dies abans de la data de validesa, a partir d’aquest moment no es farà cap devolució. A més, a les estacions del Tren Cremallera hi ha màquines per canviar l’hora del Tren Cremallera de Núria de manera gratuïta. Més informació.

 

No es contempla cap altre tipus de cancel·lació més enllà del que estigui previst en cada moment en les condicions generals d’ús de cada prestació de servei.

 

Per a la cancel·lació de la compra, s'ha de fer a través de l'Àrea de Clients a l'apartat de l'Historial de comandes. Anant sobre el bitllet concret i clicant a Veure detalls. Si estàs dins del període establert tindràs l’opció de fer la devolució.

Noves condicions de cancel·lació amb data a Vallter i Vall de Núria
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.