932 041 041

Actualitat 

Notícies

Descobriu la bellesa de Vall de Núria amb la nova àudio-guia

Compartir aquest esdeveniment
Tags: audio-guia vall de núria, vall de núria, guia vall de núria, app gratuïta

Estrenem temporada d'estiu amb un nou servei que canviarà la manera de veure i entendre la vall. Es tracta d'una àudio-guia gratuïta per conèixer a fons Vall de Núria a través del telèfon mòbil.

Emmarcat en el procés de digitalització de l’estació de Vall de Núria, s'ha desenvolupat aquesta àudio-guia gratuïta per a tots els visitants i per a totes les persones que tinguin interès a descobrir més sobre aquesta vall màgica. L'App pot ser utilitzada durant el trajecte en cremallera i per la vall, a més es pot escoltar sense connexió o des de casa.

 

És una experiència exclusiva que augmenta l'experiència del visitant i li dóna nova informació. Recomanem que per a l'ús de l'audioguia descarregueu en mode "offline" l'app i l'audioguia al vostre dispositiu abans d'iniciar el viatge així com de tenir uns auriculars amb vosaltres per no molestar la resta dels viatgers.

 

L’aplicació ha estat desenvolupada per SmartGuide, una empresa txeca que ha desenvolupat audioguies turístiques per a operadors ferroviaris com l'alemany Deustsche Bahn. Aquest suport està disponible en català, castellà, anglès i francès.

 

Podeu trobar més informació i descarregar l'App a valldenuria.cat/audioguia

Descobriu la bellesa de Vall de Núria amb la nova àudio-guia
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.