932 041 041

Actualitat 

Notícies

Montserrat celebra el Dia Europeu dels Parcs 2020

Compartir aquest esdeveniment

La Generalitat de Catalunya commemora el 24 de maig el Dia Europeu dels Parcs, efeméride que recorda la creació del primer parc natural a Europa al 1909, concretament a Suècia.

 

La Federació EUROPARC, que agrupa 38 països, promou un any més la celebració d’aquest dia, que enguany té per lema "La natura, bona per la teva salut". En la situació excepcional que estem vivint ha de prevaler la recomanació #quedatacasa de manera que la proposta és, realitzar activitats virtuals.

Els Parcs Naturals de Catalunya han preparat vídeos destacant l’impressionant patrimoni natural; promocionant activitats que es poden fer al parc i que aporten un benefici per a la salut; tallers i exposicions virtuals.

Els Parcs continuen funcionant per a les nostres comunitats en aquests temps de tancament, generant aire fresc, aigua neta, un refugi de natura, ....hi serà allà perquè la gent es recuperi després del confinament.

 

Exposició fotogràfica virtual "Montserrat des de casa"

Les 8 biblioteques del Montserratí aplegades en el programa “Parcs i biblioteques, naturalment!” han fet un vídeo divulgatiu amb imatges dels seus usuaris que han enviat des de casa seva amb la muntanya de Montserrat de fons. Espectacular! 

Montserrat celebra el Dia Europeu dels Parcs 2020
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.