932 041 041

Actualitat 

Notícies

Montserrat activa el servei de venda online de bitllets per al Cremallera i els Funiculars

Compartir aquest esdeveniment
Tags: montserrat, venda online, bitllets, novetats, compra, estiu, covid-19

 

Montserrat activa el servei de venda online de bitllets per al Cremallera i els Funiculars

Montserrat posa en marxa el servei en línia de venda dels bitllets per al Cremallera i els Funiculars. Amb l'objectiu d'oferir una opció segura als usuaris que decideixin visitar l'emblemàtica muntanya de Montserrat, FGC Turisme ha activat al web de Montserrat la venda online dels bitllets a través d'ecommerce.

 

Per contenir la propagació de la Covid-19, els transports han d'adoptar un seguit de mesures per controlar l'aforament i mantenir les distàncies de seguretat entre els usuaris. És per aquest motiu que a Montserrat s'ha habilitat la venda preferent de bitllets online, per controlar que no es formin cues i el nombre de persones al Cremallera i Funiculars.

 

Totes aquelles persones que vulguin visitar Montserrat amb el Cremallera o els Funiculars hauran de comprar prèviament el bitllet, ja que es compra amb la data i la circulació de pujada i baixada concreta i s'assegura la disponibilitat de places per al dia de visita.

 

En aquesta línia, FGC Turisme aposta per la digitalització dels seus atractius turístics, per aquest motiu mantindrà la venda a través del web de la majoria dels seus productes en l'explotació de Montserrat.

 

Els preus del Cremallera d'anada de Montserrat Vila a Montserrat van des de 6,90 € per adults a 6,20 € les persones de la tercera edat majors de 65 anys i 3,80 € els infants. En el trajecte d'anada i tornada el bitllet pels adults té un cost d'11,50 €, 10,30 € la tercera edat i 6,30 € els infants. Els menors de 3 anys tenen l'entrada gratuïta.

 

La tarifa d'anada del Funicular de Sant Joan té un cost per als adults de 9,10 €, per als majors de 65 anys de 8,20 € i per als infants de 5,00 €. En el trajecte d'anada i tornada els adults pagaran pel bitllet 14,00 €, la tercera edat 12,60 € i els infants 7,70 €. En el cas del Funicular de la Santa Cova el bitllet d'anada té un cost per als adults de 3,50 €, per la tercera edat 3,20 € i per als infants 1,60 €. Si es vol fer el trajecte d'anada i tornada els adults compraran el bitllet per 5,50 €, els majors de 65 anys per 4,90 i els infants per 3,00 €. Els menors de 3 anys tenen l'entrada gratuïta.

 

D’altra banda també s’ofereixen tarifes especials per a famílies nombroses i per a persones amb discapacitat.

 

 

COMPRA AQUÍ EL BITLLET DE CREMALLERA O DELS FUNICULARS

 

Montserrat activa el servei de venda online de bitllets per al Cremallera i els Funiculars
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.