932 041 041

Actualitat 

Notícies

Mesures contra la Covid-19 aplicades a Vall de Núria

Informació actualitzada el 18 de desembre
Compartir aquest esdeveniment
Tags: Vall de Núria, Covid-19, mesures Covid-19, mesures Covid-19 Vall de Núria

L’estació de Vall de Núria ha aplicat un conjunt de mesures i actuacions per fer front a la crisi sanitària derivada de la Covid-19 i reduir el risc de contagi.

 

D’entre les quals destaquen les restriccions a l’aforament, el control d’accessos i el redisseny i la senyalització de les cues d’espera als diferents punts de l’estació.

 

Control d’accessos i restriccions a l’aforament

 

S'apliquen restriccions a l'aforament a les estacions per evitar el risc de contagi i minimitzar les aglomeracions i cues. Per això, serà obligatori comprar el forfet a través de la botiga online abans de la visita a l'estació, doncs a partir de l'aplicatiu es gestionaran els contingents de places diàries disponibles. Temporalment, el catàleg de productes disponible estarà restringit i no seran d'aplicació les promocions ni descomptes.

 

Les persones usuàries que puguin ser beneficiàries de tarifes reduïdes aplicables a famílies nombroses i persones amb diversitat funcional, podran anar directament als punts de venda físics de les estacions de muntanya d’FGC a fer la compra dels seus bitllets o forfets.

 

Només podran accedir a l'estació de muntanya de Vall de Núria les persones que disposin d'un bitllet de Cremallera o combinat, vàlid per a aquell dia, o forfet de temporada. Un cop obrin l'Hotel i els Apartaments Vall de Núria i l'Alberg Pic de l'Àliga, les persones que tinguin una reserva també podran accedir a l'estació.

 

Redisseny i senyalització de les cues d’espera

 

- Tren Cremallera. A les estacions de Ribes-Enllaç, Ribes-Vila i Queralbs s’han col·locat barreres tarifàries per distribuir l’accés dels visitants a les andanes del tren. A la zona de les barreres i a les taquilles s’ha limitat l’aforament. A taquilles s’ha senyalitzat a terra la distància de seguretat, hi ha rètols informatius amb mesures Covid-19 i dispensadors de gel hidroalcohòlic a disposició dels visitants. A més, un agent de suport controla l’accés i l’aforament.

 

A l’estació de Núria s’han col·locat cintes tensabarriers i s’ha marcat el circuit que ha de seguir cada usuari per accedir al tren. S’ha reduït l’aforament permès a l’andana i s’ha marcat al terra amb punts grocs la distància de seguretat que han de mantenir els visitants. Es recomana mantenir el silenci per minimitzar el risc de contagi.

 

- Telefèric Coma del Clot. Per accedir a la barrera tarifària del telefèric s’han creat dos circuits amb cintes tensabarriers per controlar els dos accessos a la instal·lació (des de pistes i des del Cremallera). Amb senyalització, es recorda l’ús obligatori de la mascareta, el manteniment de la distància de seguretat i la recomanació de mantenir el silenci. Per la naturalesa de l’estació de Vall de Núria, les cues als remuntadors són pràcticament inexistents fins i tot en dies de màxima afluència, fet que en facilita la seva gestió en la situació actual. Les cintes i teleesquís compten amb fila única i el telecadira aprofitarà els dos accessos a la instal·lació que defineixen les barreres d’accés. Al telecadira s’ha col·locat una pancarta abans de la barrera d’accés recordant la distància de seguretat i l’ús obligatori de mascareta. A teleesquís i cintes es fa la cua en forma d’L per assegurar una única filera sense zona d’embut.

 

- Centre de lloguer de material. La cua fora del local està senyalitzada amb cintes i piquets que marquen el recorregut. Dins del lloguer la capacitat màxima és de 14 persones. Hi ha retolació fixa al terra recordant la necessitat de mantenir la distància de seguretat i l’ús obligatori de mascareta.

 

- Restauració. A partir del dilluns 21/12, i atenent a les noves mesures d'aplicació als punts de restauració, es comunicarà l'actualització sobre els serveis de restauració operatius a les estacions.

 

- Parc Lúdic. S’ha ampliat l’accés per facilitar la cua per unitats familiars i s’ha separat l’entrada de la sortida. S'han incorporat rètols sobre la distància de seguretat i l’ús de mascareta.

 

 

Podeu consultar les mesures transversals aplicades a les estacions d’FGC en aquest enllaç.

Mesures contra la Covid-19 aplicades a Vall de Núria
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.