932 041 041

Actualitat 

Notícies

Mesures contra la Covid-19 aplicades a Port Ainé

Informació actualitzada el 18 de desembre
Compartir aquest esdeveniment
Tags: Port Ainé, Covid-19, mesures Covid-19, mesures Covid-19 Port Ainé

L’estació de Port Ainé ha aplicat un conjunt de mesures i actuacions per fer front a la crisi sanitària derivada de la Covid-19 i reduir el risc de contagi.

 

D’entre les quals destaquen les restriccions a l’aforament, el control d’accessos i el redisseny i la senyalització de les cues d’espera als diferents punts de l’estació.

Control d’accessos i restriccions a l’aforament

 

S'apliquen restriccions a l'aforament a les estacions per evitar el risc de contagi i minimitzar les aglomeracions i cues. Per això, serà obligatori comprar el forfet a través de la botiga online abans de la visita a l'estació, doncs a partir de l'aplicatiu es gestionaran els contingents de places diàries disponibles. Temporalment, el catàleg de productes disponible estarà restringit i no seran d'aplicació les promocions ni descomptes. Només podran accedir a l’estació les persones que han fet una compra online per a aquell dia, i comptin amb el comprovant de compra, i les persones que disposin de forfet de temporada. 

Les persones usuàries que puguin ser beneficiàries de tarifes reduïdes aplicables a famílies nombroses i persones amb diversitat funcional, podran anar directament als punts de venda físics de les estacions de muntanya d’FGC a fer la compra dels seus bitllets o forfets.

Les persones que tinguin un forfet de temporada vigent d'Espot i Port Ainé no podran, temporalment, anar a l'estació d'esquí de Tavascan; on també s'hi apliquen restriccions d'aforament

Un cop obri l'Hotel Port Ainé 2000 (data prevista d'obertura 27/12) també podran accedir a l'estació les persones que tinguin una reserva a l'allotjament.

 

Redisseny i senyalització de les cues d’espera

 

- Remuntadors mecànics. S’han col·locat cintes que delimiten l’espai per accedir als torns de detecció dels forfets. La mascareta és obligatòria des que es comença a fer la cua al remuntador fins que es desembarca. Es recomana fer silenci tant a l’accés com al trajecte del telecadira. Hi ha cartells informatius amb les normes de seguretat Covid-19 i gel hidroalcohòlic a disposició dels visitants.

 

- Punts d’informació i venda. Hi ha cintes que delimiten l’accés i al terra està marcat amb punts la posició concreta de cada persona a la cua. Just abans de l’accés hi ha gel hidroalcohòlic en un suport de peu i cartells informatius sobre mesures de prevenció. Per evitar aglomeracions, es recomana a les persones que visiten l’estació en grup que sigui una única persona la que faci la recollida dels forfets. Els visitants, que han hagut de fer la compra prèviament online, van directament a la cua de les màquines Check-in de recollida de forfets i amb el terminal mòbil el lector QR els detecta la compra. Les taquilles només hi són per a persones que tenen forfet de temporada o per a persones que tinguin algun problema amb la seva compra.

 

- Centre de lloguer de material. Abans de l’accés al centre està marcada a terra la distància de seguretat entre l’usuari i la persona del seu davant. Un cop a l’entrada hi ha un rètol informatiu amb la normativa de seguretat del recinte i un dispensador de gel hidroalcohòlic. L’accés al centre és d’un únic sentit per evitar que la gent es creui. Tant el circuit exterior com l’interior avança només quan la gent evacua per evitar la concentració de persones. A més, s’ha implementat la ventilació natural.

 

- Punts de restauració. A la Food Truck, punt de venda exterior, s’han col·locat cintes per accedir a la cua i mantenir la distància de seguretat. Per accedir a la cafeteria interior, hi ha un circuit marcat al terra amb punt d’entrada i punt de sortida. A més, la cafeteria compta amb un punt de venda exterior per a les persones que prefereixin estar en un espai obert.

 

A partir del dilluns 21/12, i atenent a les noves mesures d'aplicació als punts de restauració, es comunicarà l'actualització sobre els serveis de restauració operatius a les estacions.

 

 

Podeu consultar les mesures transversals aplicades a les estacions d’FGC en aquest enllaç.

Mesures contra la Covid-19 aplicades a Port Ainé
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.