932 041 041

Actualitat 

Notícies

Mesures contra la Covid-19 aplicades a La Molina

Informació actualitzada el 18 de desembre
Compartir aquest esdeveniment
Tags: La Molina, Covid-19, mesures Covid-19, mesures Covid-19 La Molina

L’estació de La Molina ha aplicat un conjunt de mesures i actuacions per fer front a la crisi sanitària derivada de la Covid-19 i reduir el risc de contagi.

 

 

D’entre les quals destaquen les restriccions a l’aforament, el control d’accessos i el redisseny i la senyalització de les cues d’espera als diferents punts de l’estació.

 

Control d’accessos i restriccions a l’aforament

 

S'apliquen restriccions a l'aforament a les estacions per evitar el risc de contagi i minimitzar les aglomeracions i cues. Per això, serà obligatori comprar el forfet a través de la botiga online abans de la visita a l'estació, doncs a partir de l'aplicatiu es gestionaran els contingents de places diàries disponibles. Temporalment, el catàleg de productes disponible estarà restringit i no seran d'aplicació les promocions ni descomptes. Només podran accedir a l’estació les persones que han fet una compra online per a aquell dia, i comptin amb el comprovant de compra, i les persones que disposin de forfet de temporada.

 

Les persones usuàries que puguin ser beneficiàries de tarifes reduïdes aplicables a famílies nombroses i persones amb diversitat funcional, podran anar directament als punts de venda físics de les estacions de muntanya d’FGC a fer la compra dels seus bitllets o forfets.

 

Redisseny i senyalització de les cues d’espera

 

- Remuntadors mecànics. S’ha senyalitzat sobre la neu amb un suport vertical el missatge “Respecteu la distància”. Hi ha gel hidroalcohòlic a disposició dels visitants i rètols informatius sobre la Covid-19. El circuit que han de fer els usuaris abans d’accedir al Telecabina Cadí-Moixeró està senyalitzat amb punts grocs al terra que indiquen on s’ha de col·locar cada persona. A més, a tots els remuntadors hi ha cartells que recomanen mantenir el silenci.

 

- Guixetes i oficines centrals. S’han col·locat cintes tensabarriers i s’han pintat punts grocs al terra indicant la posició on s’ha de situar la persona per mantenir la distància amb l’usuari de davant i el de darrere. Amb rètols informatius, es recorda l’obligatorietat de la mascareta i de mantenir la distància de seguretat. A més, s’han col·locat dispensadors de gel hidroalcohòlic. També s’ha pintat al terra el missatge “Esperi el seu torn” tot just abans d’arribar a la taquilla.

 

- Centre de lloguer d’esquís. Amb cintes tensabarriers i senyalització al terra s’indica el circuit d’entrada i sortida i la posició que han de mantenir els usuaris a la cua de fora i dins del centre de lloguer. Tot el material està prèviament desinfectat.

 

- Restauració. S’ha senyalitzat al terra la posició on s’han de col·locar els clients per mantenir la distància de seguretat. A les escales s’ha marcat amb fletxes al terra la direcció de pujada o baixada. Als espais de restauració se segueixen les indicacions que marca l’autoritat sanitària a cada moment.

 

A partir del dilluns 21/12, i atenent a les noves mesures d'aplicació als punts de restauració, es comunicarà l'actualització sobre els serveis de restauració operatius a les estacions.

 

 

Podeu consultar les mesures transversals aplicades a les estacions d’FGC en aquest enllaç.

Mesures contra la Covid-19 aplicades a La Molina
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.