932 041 041

Actualitat 

Notícies

Mesures contra la Covid-19 aplicades a Espot

Informació actualitzada el 18 de desembre
Compartir aquest esdeveniment
Tags: Espot, Covid-19, mesures Covid-19, mesures Covid-19 Espot

L’estació d’Espot ha aplicat un conjunt de mesures i actuacions per fer front a la crisi sanitària derivada de la Covid-19 i reduir el risc de contagi.

 

D’entre les quals destaquen les restriccions a l’aforament, el control d’accessos i el redisseny i la senyalització de les cues d’espera als diferents punts de l’estació.

Control d’accessos i restriccions a l’aforament

 

S'apliquen restriccions a l'aforament a les estacions per evitar el risc de contagi i minimitzar les aglomeracions i cues. Per això, serà obligatori comprar el forfet a través de la botiga online abans de la visita a l'estació, doncs a partir de l'aplicatiu es gestionaran els contingents de places diàries disponibles. Temporalment, el catàleg de productes disponible estarà restringit i no seran d'aplicació les promocions ni descomptes. Només podran accedir a l’estació les persones que han fet una compra online per a aquell dia, i comptin amb el comprovant de compra, i les persones que disposin de forfet de temporada.

 

Les persones usuàries que puguin ser beneficiàries de tarifes reduïdes aplicables a famílies nombroses i persones amb diversitat funcional, podran anar directament als punts de venda físics de les estacions de muntanya d’FGC a fer la compra dels seus bitllets o forfets.

 

Redisseny i senyalització de les cues d’espera

 

- Remuntadors mecànics. S’han col·locat cintes que delimiten l’espai per accedir als torns de detecció dels forfets. La mascareta és obligatòria des que es comença a fer la cua al remuntador fins que es desembarca. Es recomana fer silenci tant a l’accés com al trajecte del telecadira. Hi ha cartells informatius amb les normes de seguretat Covid-19 i gel hidroalcohòlic a disposició dels visitants.

 

- Punts d’informació i venda. Hi ha cintes que delimiten l’accés i al terra està marcat amb punts la posició concreta de cada persona a la cua. Just abans de l’accés hi ha gel hidroalcohòlic en un suport de peu i cartells informatius sobre mesures de prevenció. Per evitar aglomeracions, es recomana a les persones que visiten l’estació en grup que sigui una única persona la que faci la recollida dels forfets. Els visitants, que han hagut de fer la compra prèviament online, van directament a la cua de les màquines Check-in de recollida de forfets i amb el terminal mòbil el lector QR els detecta la compra. Les taquilles només hi són per a persones que tenen forfet de temporada o per a persones que tinguin algun problema amb la seva compra.

 

- Punts de restauració. Per accedir a la cafeteria hi ha un circuit delimitat amb cintes i marcat al terra. A les taules hi ha un sotagot perquè l’usuari, quan marxa, indiqui que la taula no està desinfectada. A l’autoservei actualment el personal serveix el menjar i les begudes als clients. L’Ski Burger, punt de restauració exterior, evita l’accés a l’interior a aquelles persones que prefereixin estar a l’aire lliure en tot moment.

 

A partir del dilluns 21/12, i atenent a les noves mesures d'aplicació als punts de restauració, es comunicarà l'actualització sobre els serveis de restauració operatius a les estacions.

 

 

Podeu consultar les mesures transversals aplicades a les estacions d’FGC en aquest enllaç.

Mesures contra la Covid-19 aplicades a Espot
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.