932 041 041

Actualitat 

Notícies

Les 5 estacions d’FGC obren al pont de desembre amb un bon estat de les pistes

Compartir aquest esdeveniment

Els usuaris que es van desplaçar fins a les 5 estacions de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya van poder fer un primet tast a la neu, tot i no estar obertes al 100%

 

Tot i la meteorologia amb unes temperatures més altes del normal, les nevades de fa unes setmanes, la producció de neu i l’intens treball dels equips de preparació de les pistes, les cinc estacions d’FGC han obert les seves portes per al pont de la Constitució i de la Puríssima.

 

A Espot i Port Ainé han rebut la visita de 10.255 persones amb les 15 pistes obertes de Port Ainé i 9 a Espot, els visitants han pogut gaudir del 28 kilòmetres esquiables en total. Tots els serveis d’ambdues estacions han estat en funcionament, excepte el Parc Lúdic d’Espot, que només ha obert el lloguer de raquetes de neu.

 

Vallter 2000 ha rebut la visita de 3.435 persones. Amb 11 quilòmetres esquiables els usuaris han pogut gaudir de gruixos de 15 a 40 cm neu pols i de 7 pistes. A més, tots els seveis han estat en funcionament com, per exemple, el Mini club, el Parc Lúdic Obert i el servei mini bus.

 

Tot i les dificultats amb la neu, La Molina ha registrat una important afluència de visitants que, amb la bona climatologia i gruixos de 20 a 40 cm de neu pols, han pogut disfrutar del pont. S'han obert 14 quilòmetres.

 

Per finalitzar, la Vall de Núria el 6 al 9 de desembre,  ha rebut la visita de fins a 7.081 persones. Amb tots els serveis i remuntadors en ple funcionament, l’estació ha obert quatre de les seves onze pistes, el que ha implicat 2,6 quilòmetres esquiables, és a dir, gairebé el 35% del domini esquiable.

 

 

Amb la mirada posada en les festes nadalenques, les 5 estacions d’FGC continuaran treballant per condicionar les pistes en les millors condicions i obrir el màxim nombre de serveis i instal·lacions.

 

Per a més informació: www.fgc.cat

 

 

Les 5 estacions d’FGC obren al pont de desembre amb un bon estat de les pistes
Altres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.