932 041 041

Actualitat 

Notícies

La Molina renova amb Sagalés i estrena amb TransCerdanya l’oferta de bitllets combinats Ski Bus per accedir amb transport públic a l’estació

Compartir aquest esdeveniment
Tags: skibus, skibus La Molina, La Molina

En la seva aposta ferma per la sostenibilitat i el medi ambient, l’estació de La Molina, juntament amb Sagalés i TransCerdanya, posa a disposició dels visitants una àmplia oferta de combinats de transport públic i forfet.

L’Ski Bus La Molina, operat amb Sagalés, inclou bitllet d’autobús d’anada i tornada fins a l’estació, servei amb guia acompanyant, forfet d’esquí d’1 dia i assegurança d’esquí. El servei està disponible dimecres, divendres, dissabte i diumenge.

 

Informació i compra dimecres i divendres aquí (preu: 44 €)

Informació i compra dissabte i diumenge aquí (preu: 51 €)

 

L’Ski Bus La Molina + Masella, operat amb Sagalés, inclou bitllet d’autobús d’anada i tornada fins a l’estació, servei amb guia acompanyant, forfet d’esquí d’1 dia La Molina + Masella i assegurança d’esquí. El servei està disponible de dimarts a diumenge. Informació i compra aquí (preu: 65 €)

 

L’Ski Bus Berguedà, operat amb TransCerdanya, inclou bitllet d’autobús d’anada i tornada des dels pobles del Berguedà fins a La Molina i forfet d’esquí d’1 dia. El servei estarà operatiu el cap de setmana del 20 i 21 de març i diàriament del 27 de març al 4 d’abril. Informació i compra: 972 882 303 / 669 280 940 o [email protected] (preu: 43 € adults i 38 € infants)

 

A més, La Molina i Sagalés ofereixen el paquet Bus Natura per al públic no esquiador. Inclou bitllet d’autobús d’anada i tornada des de Barcelona, Sabadell, Terrassa i Manresa fins La Molina i forfet de passeig en el Telecabina Cadí-Moixeró. Està disponible dimecres, divendres, dissabte i diumenge. Informació i compra aquí (preu: 29 € adults i 28 € infants)

 

Més informació a: Transport a pistes

 

La Molina renova amb Sagalés i estrena amb TransCerdanya l’oferta de bitllets combinats Ski Bus per accedir amb transport públic a l’estació
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.