932 041 041

Actualitat 

Notícies

La Molina + Masella ofereixen gairebé un centenar de km esquiables per aquest cap de setmana del 21 i 22 de gener

Compartir aquest esdeveniment
Tags: La Molina, Masella, nevades, hivern, temporada 2022-2023
  • Les estacions de La Molina i de Masella, que formen el domini esquiable conjunt d’Alp 2500 amb 145 km, sumen gairebé un centenar de km esquiables (94 km) oberts per aquest cap de setmana del 21 i 22 de gener.

 

  • El domini esquiable, després de les nevades que han acumulat +30 cm a la Tosa, presenta un paisatge totalment hivernal i permet esquiar ininterrompudament des del sector dels Alabaus fins el de Coma Oriola.

 

  • A destacar que les dues estacions ofereixen un ampli ventall d’activitats complementàries.

Aquesta segona quinzena de gener, marcada per les nevades i el fred òptim per la producció de neu, permet oferir el domini esquiable de La Molina + Masella amb tot el seu esplendor hivernal després de les darreres nevades, que han tenyit de blanc tota la Cerdanya i han acumulat + de 30 cm a la zona de la Tosa.

 

Aquest cap de setmana, 21 i 22 de gener, Alp 2500 obre amb les següents condicions:

  • Remuntadors oberts: 26
  • Pistes obertes: 81
  • Km esquiables oberts: 94 km
  • Desnivell: 100% del desnivell esquiable obert, amb 937 m de desnivell des punt més alt del domini (Niu de l’Àliga-2537 m) fins el punt més baix (Pla de Masella-1600 m).

 

Amb l’obertura de gairebé 100 km, La Molina + Masella és el domini esquiable més a prop de Barcelona que ofereix més número de km esquiables.

 

A més a més, es pot esquiar ininterrompudament des del sector més oriental de La Molina (sector dels Alabaus, a La Molina) fins el més occidental de Masella (sector de Coma Oriola a Masella).

 

ÀMPLIA OFERTA D’ACTIVITATS COMPLEMENTÀRIES EN LES DUES ESTACIONS

Les dues estacions, que sumen actualment 81 pistes obertes, tenen una oferta molt variada d’activitats que a la vegada es complementen.

 

D’una banda, Masella ofereix l’Esquí Nocturn, una activitat diferencial de l’estació que es complementa amb sopars, amb gastronomia de muntanya a base dels típics plats de la Cerdanya (trinxat, brases, etc.) i de països alpins (Raclettes, fondues, tartiflettes, etc).

 

I, de l’altra, La Molina ofereix passeigs amb el Telecabina Cadí-Moixeró, que porta al capdamunt de Tosa, per tal que els no esquiadors també puguin gaudir de les excel·lents vistes des del cim més alt del domini esquiable. I, també, ofereix circuits de raquetes de neu per gaudir dels boscos nevats.

 

La Molina i Masella formen el domini esquiable conjunt que té un total de 145 km de pistes. Ambdues estacions comparteixen i comercialitzen un forfet en comú per esquiar indistintament a les dues estacions. El sector comú a on conflueixen La Molina i Masella és conegut com a sector Alp2500. L’enllaç físic entre les estacions és a través del telecabina Cadí-Moixeró, per part de La Molina, i els telecadires La Pia Express (a cota mitja) i Jumbo Tosa (a cota alta), per part de Masella.

 

L’enllaç entre els dos dominis és pel sector de Dues Estacions esquiant, d’una banda, fins a La Molina per la pista Olímpica i, de l’altra, esquiant cap a Masella per la pista de La Corda que porta cap als sectors de La Pia i La Pleta, respectivament.

La Molina + Masella ofereixen gairebé un centenar de km esquiables per aquest cap de setmana del 21 i 22 de gener
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.