932 041 041

Actualitat 

Notícies

La Molina rep el premi a l’estació de muntanya amb major implicació esportiva de la temporada 2017/18

Compartir aquest esdeveniment
Tags: Premis, premis SBX, Snowboard cross

La Molina rep el premi a l’estació de muntanya amb major implicació esportiva de la temporada 2017/18 per l’organizació al 2018 de la copa del món de l’Snowboard Cross (SBX)

La RFEDI-Spainsnow, en col·laboració amb Madrid Snowzone, ha celebrat el lliurament dels II Premis Nacionals dels Esports de Neu. Aquesta gala ha servit per segon any consecutiu per retre homenatge al sector i als seus integrants: corredors d'avui i de sempre, estacions, federacions, clubs, institucions, marques, premsa especialitzada, etc.

El jurat que ha avaluat les candidatures i decidit als guanyadors ha estat compost per diversos representants del sector: Sra. María José Rienda, presidenta del Consell Superior d'Esports; Alejandro Blanco, president del Comitè Olímpic Espanyol; D. May Peus, President de RFEDI; Sra. María José López, presidenta de ATUDEM; D. Javier Villar, director de Madrid Snowzone; D. Pablo Egea, periodista d'MARCA; Jordi Font, snowboarder Diploma olímpic; i la Sra. Carolina Ruiz, esquiadora olímpica.

Les nou categories de la primera edició dels premis s'han mantingut aquest segon any, amb l'única excepció de la denominació del Premi al Millor Entrenador de Neu, que ha passat a denominar-se Premi Israel Planas en memòria de l'entrenador mort d'esportistes com Regino Hernández o Lucas Eguibar.

 

A continuació us deixem la nota de premsa per a que pogeu veure els altres premis

La Molina rep el premi a l’estació de muntanya amb major implicació esportiva de la temporada 2017/18
Altres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.