932 041 041

Actualitat 

Notícies

La Molina reobre avui part del seu domini esquiable

Compartir aquest esdeveniment
Tags: La Molina, Obertura La Molina

L’estació obre la zona baixa de l’estació amb 17 pistes d’esquí, 3 telecadires (Fontcanaleta, Trampolí i Pista Llarga) i les Cintes de Pista Llarga, debutants i J. Cruyff mentre que la resta del domini es reobrirà a mesura que les condicions ho permetin.

L’episodi de nevades ha acumulat fins a 80 a 160 cm de neu nova i deixa uns gruixos a l’estació d’entre 80 a 180 cm segons la cota.

 

L’estació de La Molina reobre avui part del seu domini esquiable després que l’estació tanqués dimarts les seves instal·lacions seguint les indicacions del departament d’Interior per les condicions climatològiques adverses del temporal ‘Gloria’. Avui, les persones que visitin l’estació podran esquiar o fer surf de neu a 17 pistes de la zona baixa amb els telecadires de Fontcanaleta, Trampolí i Pista Llarga i les cintes de Pista Llarga, debutants i J. Cruyff en funcionament, mentre que la resta del domini esquiable de l’estació es reobrirà progressivament a mesura que les condicions ho permetin.

 

Al web de La Molina i al canal de Twitter @SnowLaMolina s’anirà actualitzant la informació de reobertura segons evolucioni l’episodi.

La Molina reobre avui part del seu domini esquiable
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.