932 041 041

Actualitat 

Notícies

La Molina inaugura l’hivern aquest cap de setmana

El proper dissabte 1 desembre
Compartir aquest esdeveniment
Tags: La Molina, nova temporada

Aquest hivern els clients de l’estació degana s’estalviaran cues i temps, gràcies al sistema de vendes “La Molina Check In” i al forfet RECarnet. A més, La Molina, com estació accessible i adaptada, acollirà durant l’hivern dues Copes del Món IPC en les modalitats d’esquí alpí i snowboard.

Dissabte 1 de desembre, La Molina, estació gestionada per FGC, donarà la benvinguda a la temporada d’hivern 2018-2019 i, a partir d’aquesta data, obrirà cada dia fins al 22 d’abril del 2019. Amb el sistema de producció de neu de cultiu a ple rendiment es condicionaran el màxim nombre de pistes i remuntadors per oferir el millor servei als usuaris.

 

Amb gruixos de 20 a 60 cm de neu pols, els usuaris podran gaudir durant tot el cap de setmana de les pistes de la zona de Torrent Negre i de les pistes de Set Fonts i Dues Estacions a la zona Tosa, el que suposa fins a 14 quilòmetres esquiables. A més, estaran oberts els remuntadors Torrent Negre, Telecabina (accés), Teleesquí Set Font i Telecadira Roc Blanc (telecadira d’accés a Torrent Negre), així com l’estadi Solei per a l’entrenament dels clubs.

 

Pel que fa als preus, la tarifa del forfet de dia per a adults serà de 23,5€, 22€ la tarifa júnior i 18,5€ per a infants. Finalment, l’estació també comptarà amb una àmplia varietat de bars i restaurants: els visitants podran descansar i recuperar forces, tot esmorzant o dinant, al Roc Blanc, Costa Rasa, El Bosc, Alabau o el Niu de l’Àliga.

 

Alhora, totes aquelles persones que desitgin viure de prop la neu, podran gaudir de totes les activitats lúdiques que proposa l’estació per a aquest cap de setmana: des del passeig panoràmic amb telecabina, als recorreguts d’habilitat al Parc d'aventura als arbres o amb Segway o també les  excursions amb raquetes.

 

Aquesta temporada d’hivern, La Molina promocionarà el territori amb l’objectiu que els visitants visquin una experiència completa que vagi molt més enllà de les pistes d’esquí i snowboard. Com a motor de l’economia de les comarques de la Cerdanya, el Berguedà i el Ripollès, l’estació treballarà perquè els usuaris espremin la gran oferta cultural, gastronòmica i natural que embolcalla La Molina. 

La Molina inaugura l’hivern aquest cap de setmana
Altres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.