932 041 041

Actualitat 

Notícies

La Molina implanta un nou sistema de recollida automàtica de forfets “La Molina Check In”

Compartir aquest esdeveniment
Tags: check in La Molina, forfet recarregable

Després de les proves pilot a final de temporada d’hivern anterior i durant la temporada d’estiu; una de les principals novetats de la temporada serà la instal·lació de sis punts de recollida automàtica de forfets a Alabaus, Roc Blanc, Pista Llarga i Telecabina

El nou sistema “La Molina Check in” esdevé un pas de gegant en la millora de l’experiència de l’usuari esquiador que visita l’estació de La Molina. Als sis punts de recollida, els visitants podran recollir de forma automàtica els suports carregats amb dies d’esquí prèviament al web. Amb això, no serà necessari en cap cas el pas per les taquilles de l’estació i per tant, el procés de “check in” serà molt més eficient. El PAR (punt automàtic de recollida) equipa un lector de codis QR que llegeix el localitzador associat a les compres de forfets recarregables i expedeix automàticament el títol de transport.

 

Amb “La Molina Check in” s’espera una important descongestió de les cues a les taquilles i una major comoditat pels usuaris així que, ja sabeu; si voleu estalviar-vos maldecaps i diners; compreu online els vostres forfets i recolliu-los al PAR del sector on arribeu.

La Molina implanta un nou sistema de recollida automàtica de forfets “La Molina Check In”
Altres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.