932 041 041

Actualitat 

Notícies

La Molina Assistirà a la Fira de Bolvir amb una Experiència Única

Compartir aquest esdeveniment
Tags: La Molina, Fira Bolvir, Promoció

L'estació d'esquí La Molina té el plaer d'anunciar la seva participació en la propera Fira de Bolvir, on oferirà una emocionant activitat per a tots els assistents. Dels dies 3 al 10 de desembre, els visitants tindran l'oportunitat de submergir-se en la innovadora experiència de les ulleres interactives.

 

Durant els dies 3 i del 6 al 10, La Molina proporcionarà als assistents la possibilitat de gaudir de les increïbles sensacions que ofereixen les ulleres interactives, una activitat única que combina tecnologia i entreteniment.

 

A més d'aquesta experiència única, els visitants de la fira també tindran accés a promocions exclusives mitjançant un promocode que podran trobar al nostre estand. Aquestes tarifes promocionals estaran disponibles per a aquells que desitgin gaudir de les instal·lacions de La Molina durant la temporada.

 

Per obtenir més informació i submergir-se en la màgia de La Molina, convidem els visitants a trobar-nos al nostre estand, on el nostre equip estarà encantat de proporcionar detalls addicionals i respondre a qualsevol pregunta. L'horari d'atenció al nostre estand serà el següent:

  • Dies 2 i 3: 15:00 a 21:00
  • Dies 4 i 5: 18:00 a 20:30
  • Del 6 al 9: 15:00 a 21:00

 

No et perdis l'oportunitat d'explorar La Molina d'una manera única i aprofitar les exclusives ofertes disponibles durant la Fira de Bolvir. Esperem veure't allà!La Molina Assistirà a la Fira de Bolvir amb una Experiència Única
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.