932 041 041

Actualitat 

Notícies

La Molina anuncia Novetats importants per a la Temporada d'Hivern 2023-2024

Compartir aquest esdeveniment
Tags: FGC Turisme, Notícies, Temporada, Hivern, 23-24, La Molina, Nova màquina, Copa del món

 

 

La Molina presenta una sèrie de millores per a la propera temporada d'hivern, amb l'objectiu de millorar l'experiència dels visitants i l’impacte en el medi ambient.  • Màquina Trepitja Neu Verda (Híbrida): La Molina ha adquirit la primera màquina trepitja neu verda (híbrida) del Pirineu, destacant el seu compromís amb la sostenibilitat i l'eficiència en la preparació de pistes.

 

  • Homologació de la Pista Barcelona–Estadi Lluís Breitfuss: La nova Pista Barcelona–Estadi Lluís Breitfuss, amb un recorregut de 4.750 metres i 859 metres de desnivell positiu, ofereix una connexió destacada entre la cota més alta i la base del Telecabina Cadí-Moixeró.

 

  • Copa del Món de Para Esquí Alpí FIS del 12 al 17 de gener: La Molina és l’estació referent en esport blanc adaptat, per aquesta raó serà l'amfitriona de dos descensos i un supergegant de la Copa del Món a l’estadi Lluís Breitfuss de la Pista Barcelona. 

 

  • Optimització de la Producció de Neu: Amb capçals més eficients, La Molina millora la producció de neu, assegurant una millor cobertura de pistes durant tota la temporada.

 

  • Nova Senyalització a la Cota Alp 2500: En col·laboració amb Masella, s'ha implementat una nova senyalització a la cota 2500 per millorar la seguretat i l'orientació dels esquiadors.

 

  • Cintes d'Embarcament Nous als Telecadires Trampolí i Fontcanaleta: Noves cintes d'embarcament als telecadires Trampolí i Fontcanaleta milloraran l'eficiència i la comoditat per als usuaris.

 

La Molina anuncia Novetats importants per a la Temporada d'Hivern 2023-2024
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.