932 041 041

Actualitat 

Notícies

La gran nevada a Vallter 2000 permet obrir una setmana abans del previst

Obertura estació 24/11
Compartir aquest esdeveniment

Vallter 2000 dona la benvinguda a l’hivern dissabte 24 de novembre, amb uns considerables gruixos de neu per a l’època de 20 a 55 cm i pràcticament el  80% del domini esquiable.
 

Els visitants podran gaudir aquest cap de setmana de 10 pistes obertes que sumen gairebé 15 quilòmetres de traçats i un 80% del domini en servei.

L’estació de Vallter 2000, situada a la Vall de Camprodon (Ripollès), engegarà la temporada d’hivern el proper dissabte 24 de novembre, una setmana abans del que estava previst, gràcies a les precipitacions en forma de neu de les successives i inusuals llevantades que aquest mes han descarregat al Pirineu Oriental tot anticipant aquesta estampa plenament hivernal força primerenca. A banda, amb el sistema de producció de neu de cultiu a ple rendiment, es condicionaran el màxim nombre de pistes i remuntadors per oferir el millor servei als usuaris.

 

Dissabte els esquiadors podran fer un primer tast de neu amb unes condicions excepcionals amb uns gruixos de neu de 20 a 55 cm de neu pols. Els usuaris podran gaudir de 10 pistes obertes (3 verdes, 1 blava i 6 vermelles), en 14,77 quilòmetres esquiables. L’horari d’obertura serà de 9h del matí a 17h de la tarda i la tarifa del forfet d’adult serà de 25,00 €, tant a taquilla com a través de la compra online. A més, tots els serveis (restauració, lloguer, escoles d’esquí...) estaran oberts al públic.

 

Entre les novetats de Vallter 2000 per a aquesta temporada 2018-2019 destaca especialment la voluntat de potenciar el turisme de proximitat. En aquest sentit, l’estació del Ripollès compta amb el producte “Puja & Baixa”, dissenyat per a què els visitants de Girona i Barcelona hi passin el seu dia d’esquí i activitats hivernals al millor preu. Els usuaris, a més de l’esquí i el surf de neu, hi podran fer tota mena d’activitats esportives a la neu, com les excursions amb raquetes, sortides d’esquí de muntanya, senderisme hivernal entre d’altres propostes.

 

Vallter torna a apostar aquesta temporada per oferir una proposta de serveis adreçada a les famílies amb què els més menuts seran els protagonistes de la jornada al parc lúdic i la pista de trineus i al ja consolidat Miniclub “L’Esquirol” que enguany, a banda de la ludoteca i programa d’animació, inclourà l’opció de cursos d’iniciació a l’esquí per a nens i nenes de 3 i 4 anys al nou espai “Bosc de l’Esquirol Fajol”.

 

Trobaran tota la informació de l'estat de les pistes previst al twitter de Vallter seguint l'etiqueta #infoneu i al mateix apartat del web de l'estació

La gran nevada a Vallter 2000 permet obrir una setmana abans del previst
Altres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.