932 041 041

Actualitat 

Notícies

L'estació de Vallter presenta les novetats per la temporada d’hivern 2022-2023

Compartir aquest esdeveniment
Tags: Vallter, novetats, temporada 2022-2023

La millora dels accessos a l’estació i la col·locació de servei wifi a tot el domini esquiables son dues de les novetats més rellevants de Vallter

L'estació de muntanya del Ripollès estrenarà la temporada d’hivern amb novetats destacables destinades a millorar la comoditat dels visitants i assegurar una bona estada a la neu. 

 

Una de les novetats principals és la millora dels accessos a l’estació, garantint així el confort i la seguretat de les persones visitants. En línia amb el procés de digitalització d’FGC Turisme, aquesta temporada s’ha instal·lat a l’estació de Vallter un servei de zona wifi accessible per a tot el domini esquiable que es podrà utilitzar de forma gratuïta. Les persones usuàries que estiguin gaudint d’un dia d’esquí o snowboard podran consultar internet amb els seus dispositius mòbils des de qualsevol punt de l’estació.   

 

D’altra banda, Vallter ha incorporat dues escoles d'esquí, una d'elles també empresa d'esports d'aventura de neu. El Parc Lúdic tindrà noves portes d’accés i disposarà d’un espai de venda i recàrrega de forfets únic per aquesta zona. 

  

A més, l’estació torna a posar a disposició dels clients la sala de pícnic amb la incorporació de nous serveis, com són les màquines dispensadores de menjar i begudes. Per últim, aquest d’hivern Vallter amplia l'oferta d'activitats infantils i esdeveniments de l'estació.   

L'estació de Vallter presenta les novetats per la temporada d’hivern 2022-2023
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.