932 041 041

Actualitat 

Notícies

Estiu carregat d’adrenalina amb el KV Vall Peguera

Compartir aquest esdeveniment
Tags: Espot, KV Vall Peguera, Vall de Peguera, Refugi Josep Maria Blanc, Estany Negre.

La cursa virtual és l’excusa perfecta per conèixer d’una manera diferent els paisatges d’alta muntanya de la Vall de Peguera, el Refugi Josep Maria Blanc i l’Estany Negre. Tot un repte que uneix esport i natura.

Fins al mes d’octubre, l’estació d’Espot i el Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici proposen una activitat original, divertida i única per als seguidors dels esports a l’aire lliure. Any rere any son molts els participants que se sumen a l’aventura del Km Vertical 3.0 "Vall de Peguera". La temporada passada Jesus Pau, amb un temps d’1 hora 3 minuts i 21 segons, va aconseguir ser el més ràpid. Qui ostentarà el títol d’aquest any?

 

La KV Vall Peguera és una cursa virtual que recorre paratges emblemàtics de la Vall de Peguera, el Refugi Josep Maria Blanc i l'Estany Negre, uns dels racons més salvatges i visitats del Parc Nacional i del Pirineu de Lleida. La principal característica d’aquest repte és que es pot fer el dia i l’hora que es vulgui, sols o acompanyats, i sempre tindran l’oportunitat de repetir l’experiència. A més, els participants competeixen entre ells, però sobretot amb ells mateixos.

 

Participar té premi
Tots els participants entraran en el sorteig d’una nit d’allotjament a Espot en règim de mitja pensió amb un forfet de dia inclòs per a dues persones.

 

A més, en completar el KV, cada participant obtindrà un val 2x1 en el forfet de dia d’Espot per la temporada 2019/2020. Finalment, els millors temps absoluts en les categories masculina i femenina obtindran un val de descompte de 15,00 € en material esportiu, gentilesa de Saorte Sports.

Estiu carregat d’adrenalina amb el KV Vall Peguera
Altres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.