932 041 041

Actualitat 

Notícies

Inici temporada del domini de La Molina + Masella, amb 120 km de pistes obertes

Compartir aquest esdeveniment
Tags: domini La Molina + Masella, temporada hivern, hivern 2021-2022

Les estacions de La Molina i de Masella, que formen un domini esquiable conjunt amb 145 km, obren la connexió entre les dues estacions aquest primer cap de setmana del pont i ja sumen 120 km esquiables oberts.

 

A destacar que les dues estacions oferiran un ampli ventall d’activitats durant totes aquestes jornades del pont.

Aquesta segona quinzena de novembre, marcada pel fred ideal per la producció de neu i les darreres nevades, permeten obrir aquest 4 de desembre el domini esquiable de La Molina + Masella.

 

La previsió d’obertura, durant aquest primer cap de setmana de la temporada, és amb:

  • Remuntadors oberts: 26
  • Pistes obertes: 103
  • Km esquiables oberts: 120 km
  • Desnivell: 100% del desnivell esquiable obert, amb 937 m de desnivell des punt més alt del domini (Niu de l’Àliga-2537 m) fins el punt més baix (Pla de Masella-1600 m).

 

Amb l’obertura de 103 pistes, La Molina + Masella és el domini esquiable més a prop de Barcelona que ofereix més número de pistes per aquest primer cap de setmana d’obertura, que coincideix amb el pont.

 

120 km de pistes d'esquí i una àmplia oferta d'activitats complementàries en les dues estacions

La Molina + Masella actualment suma 120 km de pistes obertes del total de 145 km que té el domini esquiable. Les dues estacions tenen una oferta molt variada d’activitats que, a la vegada, es complementen.

 

Aquests dies del pont, d’una banda, hi haurà activitats adreçades als infants (Tubbing, pista de trineus, parc d’aventura als arbres) i a les famílies (excursions amb raquetes) a La Molina. També estarà obert el passeig turístic fins al Niu de l’Àliga amb el telecabina Cadí-Moixeró, que arriba al cim de la Tosa (2.537 metres) i és la porta d’entrada al Parc Natural Cadí-Moixeró.

 

I, de l’altra, Masella inaugurarà la temporada de l’Esquí Nocturn durant el Pont. Aquesta activitat estrella de l’estació es complementa amb sopars, amb gastronomia de muntanya a base dels típics plats de la Cerdanya (trinxat, brases, etc.) i de països alpins (Raclettes, fondues, etc). I també, amb l’Esquí Nocturn, hi haurà un gran ambient festiu d’après-ski al Masella Möod Lounge, amb música i copes al peu de pista del Pla de Masella.

 

La Molina i Masella formen el domini esquiable conjunt que té un total de 145 km de pistes. Ambdues estacions comparteixen i comercialitzen un forfet en comú per esquiar indistintament a les dues estacions. El sector comú a on conflueixen La Molina i Masella és

 

Conegut com a sector Alp2500. L’enllaç físic entre les estacions és a través del telecabina Cadí-Moixeró, per part de La Molina, i els telecadires La Pia Express (a cota mitja) i Jumbo Tosa (a cota alta), per part de Masella.

Inici temporada del domini de La Molina + Masella, amb 120 km de pistes obertes
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.