932 041 041

Actualitat 

Notícies

Inauguració de la Temporada d'Esquí a Vallter el Dimecres 6 de Desembre

Compartir aquest esdeveniment
Tags: Inauguració, Temporada 2023-2024, Vallter, Desembre

Vallter inaugura la temporada d’hivern 2023-2024 aquest dimecres, 6 de desembre, amb l’obertura de la zona de debutants de l’estació. Aquelles persones que desitgin estrenar la temporada a Vallter, podran gaudir d'una tarifa de debutants, amb preu especial. La Pista Trineus també estarà operativa a partir del dia d’inici de la temporada.

 

L’equip de Vallter segueix treballant per poder ampliar el domini esquiable.

Els esquiadors i esquiadores tindran a la seva disposició el nou espai de Coworking, ubicat a La Portella, el servei de lloguer de material, la botiga d’esports, consignes, el centre mèdic i la zona de Picnic. A nivell de restauració, estaran oberts la Cafeteria + Restaurant La Portella i la Foodtruck per gaudir d’una jornada d'esquí perfecta.

 

Durant el pont de desembre, trobareu disponibles un munt d’activitats per a petits i grans a l’estació: del 6 al 9 de desembre es realitzaran tallers i animació infantil al nou Club Fajol i els dies 6 i 7 de desembre podreu viure una experiència de descens d’alt nivell amb realitat virtual.

 

Vallter us espera el 6 de desembre i durant el pont per iniciar la temporada i gaudir de tot el que ofereix la seva estació. Estigueu atents a més actualitzacions sobre la disponibilitat de pistes i serveis a mesura que la temporada avança.

 

L’estat diari de les instal·lacions es pot consultar al comunicat de neu de l’estació.

 

FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.