932 041 041

Actualitat 

Notícies

Inauguració de la Temporada d'Esquí a Port Ainé el Dimarts 5 de Desembre

Compartir aquest esdeveniment
Tags: Inauguració, Temporada 2023-2024, Port Ainé, Desembre

Port Ainé inaugura la temporada d’hivern 2023-2024 aquest dimarts, 5 de desembre, amb l’obertura parcial de l’estació. Aquelles persones que desitgin estrenar la temporada a Port Ainé, podran gaudir d'una tarifa especial de 19,50€ el forfet de dia per adults, 16,50€ joves i 15,00 € infants i veterans. El Parc Lúdic també oferirà activitats com el tubbing i el parc d’aventura als arbres per nens i adults.

 

L’equip de Port Ainé segueix treballant per poder ampliar el domini esquiable i els serveis i activitats durant el pont. A més, l’Hotel i l'edifici de serveis, que inclou serveis de lloguer d'equips, també obrirà les seves portes a partir de dimecres. També hi haurà escoles d’esquí, consignes i el centre mèdic, entre d’altres,  proporcionant tot el necessari per a una jornada d'esquí perfecta.

  

A més dels serveis essencials, els visitants podran gaudir de dos opcions de restauració que es troben a la cota 2000: la Cafeteria i el Bufet de l’Hotel. I a partir del 6 de desembre, s’afegiran a aquests punts de restauració la Food Truck situada a la cota 2000 i els punts de restauració que es troben a la cota 2100.

  

Port Ainé us espera el 5 de desembre per iniciar la temporada i gaudir de tot el que ofereix la seva estació. Estigueu atents a més actualitzacions sobre la disponibilitat de pistes i serveis a mesura que la temporada avança.

 

L’estat diari de les instal·lacions es pot consultar al comunicat de neu de l’estació.

 

Inauguració de la Temporada d'Esquí a Port Ainé el Dimarts 5 de Desembre
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.