932 041 041

Actualitat 

Notícies

Finalitza el repte de la Cronoescalada a Port Ainé 2019

Compartir aquest esdeveniment
Tags: Port Ainé, Cronoescalada Port Ainé, Port Ciclista Port Ainé

Amb sortida a Rialp i arribada a l'Hotel Port Ainé, els menys de 19km que separen ambdós punts esdevenen una pujada èpica que corba rera corba supera fins a més de 1200 metres de desnivell positiu amb rampes que arriben al 13% i un pendent mig de prop del 7% fins arribar a dalt l'Hotel, exhausts però amb la gran recompensa d'unes vistes increïbles en aquesta talaia natural de l'Alt Pirineu. 

Aquest estiu els participants han pogut registrar el seu temps a l'App de Port Ainé https://www.portaine.cat/es/verano/actividades/cronoescalada-port-aine/per optar a molts premis.

 

En completar la Solevar Cronoescada, cada participant obtenia un val 2x1 en el forfet de dia d'Espot o Port Ainé per a la temporada 2019/2020, així com també un 10% de descompte en la cafeteria de l'Hotel Port Ainé 2000*** per a tots els participants de juliol i agost 2019.

 

A més els guanyadors absoluts en la categoria masculina i femenina guanyen un cap de setmana per a dues persones en règim de MP a l'Hotel Port Ainé 2000*** per a l'estiu 2020.

 

Moltes felicitats als guanyadors d'aquest esplèndid premi: @Enric_99 en la categoria masculina i @lauradeltaf en categoria femenina.

 

Podeu comprovar el rànquing aquí.

 

Gràcies a tots els participants!

Finalitza el repte de la Cronoescalada a Port Ainé 2019
Altres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.