932 041 041

Actualitat 

Notícies

FGC Turisme renova les apps mòbils de les estacions de muntanya

Compartir aquest esdeveniment
Tags: FGC Turisme, apps FGC Turisme, app La Molina, app Vall de Núria, app Vallter 2000, app Espot, app Port Ainé, app Boí Taüll

Amb motiu de la necessitat d’implementar el pla de prevenció contra la pandèmia de la Covid-19 i de garantir la seguretat en els processos, FGC Turisme ha accelerat la posada en marxa del projecte de transformació digital de les estacions.

En aquesta línia, i per digitalitzar l’experiència dels usuaris durant la seva visita, les apps mòbils de les estacions de muntanya s’han renovat per oferir un millor servei als visitants i convertir-se en el suport principal d’aquest hivern.

La renovació, que s’ha fet tant a nivell estètic com a nivell de contingut, ofereix la possibilitat de consultar en directe l’estat de les pistes, visualitzar els mapes i accedir a altres serveis, permetent així reduir les cues per recollir suports físics als punts d’informació de les estacions.

 

D’entre les millores incorporades a les apps destaquen:

- L’adopció d’una nova estètica i línia gràfica.

- La reordenació del contingut per millorar l’usabilitat de les apps com a suport digital d’acompanyament dels visitants a l’estació. En un context com l’actual, els visitants disposaran de tota la informació necessària al palmell de la mà i podran accedir fàcilment a l’estat de les pistes, a la meteo actual i prevista, a les webcams de l’estació i als mapes de pistes en PDF i 3D interactiu.

- La incorporació d’un servei d’alertes geolocalitzades per tenir la informació actualitzada en tot moment en funció del lloc on es trobi l’usuari.

- La integració de totes les funcionalitats de gamificació i experiència a pistes i estacions: Photopoints, eslàlom tecnològic a La Molina i reptes Skitude.

 

Descarrega’t les apps d’FGC Turisme i gaudeix de l’experiència a un sol clic!

APP La Molina

APP Vall de Núria

APP Vallter 2000

APP Espot

APP Port Ainé

- APP Boí Taüll: Android i iOS

FGC Turisme renova les apps mòbils de les estacions de muntanya
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.