932 041 041

Actualitat 

Notícies

FGC ret homenatge a totes les Montserrats!

23 al 30 d’abril
Compartir aquest esdeveniment
Tags: club montserrats, setmana de les montserrats

Del 23 al 30 d’abril FGC ret homenatge a les Montserrats, que podran disposar de bitllets gratuïts per al Cremallera de Montserrat, per l’Espai Audiovisual i per al Cremallera de Vall de Núria.

FGC vol celebrar la ‘Setmana de les Montserrats al Cremallera de Montserrat’ d’una forma molt especial: fent que les Montserrat viatgin de gorra amb el Cremallera i puguin visitar l’emblemàtic massís.

 

En honor a la Mare de Déu de Montserrat, les persones que es diguin Montserrat i formin part del club tindran ofertes especials per elles i un acompanyant del 23 al 30 d’abril.

 

La promoció inclou, per tant, dos bitllets gratuïts per al Cremallera de Montserrat i dos bitllets gratuïts per l’Espai Audiovisual. A més, durant aquest període les Montserrats podran viatjar gratuïtament amb el Cremallera de Vall de Núria.

 

Per poder acollir-se a aquesta promoció és imprescindible acreditar-se presentant el carnet del Club de les Montserrats a les taquilles del Cremallera o fer-se sòcia sense cap cost tot omplint el formulari al web.

 

De fet, els avantatges que tenen les Montserrats que formen part del club van més enllà d’aquesta setmana. Formar part del club és totalment gratuït i dóna dret a gaudir del Cremallera de Montserrat de manera gratuïta tot l’any, a tenir el 50% de descompte per a viatjar amb el Funicular de Sant Joan, el telecabina de La Molina i el Cremallera de la Vall de Núria i el 20% de descompte en l’Audiovisual de Montserrat. Aquests avantatges estan disponibles fins al 31 de desembre del 2019.

 

FGC ret homenatge a totes les Montserrats!
Altres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.