932 041 041

Actualitat 

Notícies

FGC i RENFE renoven l'oferta de bitllets combinats Skitren, per esquiar a La Molina; i TreNatura, per visitar Vall de Núria

Compartir aquest esdeveniment
Tags: fgc, renfe, skitren, trenatura, lamolina, valldenuria

L’Skitren de La Molina inclou el viatge d’anada i tornada en els trens de la línia R3 fins a Ribes de Freser, el trasllat fins a les pistes i el forfet per a un dia

 

El TreNatura inclou el viatge d’anada i tornada en els trens de la línia R3 fins a Ribes de Freser i el viatge en tren Cremallera fins a Vall de Núria

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya i Rodalies de Catalunya renoven l’oferta de bitllets combinats per esquiar a les pistes de La Molina i Vall de Núria i gaudir de la natura i els esports d’hivern al Pirineu català.

 

El bitllet combinat Skitren, és un paquet complet que inclou el viatge d’anada i tornada en els trens de la línia R3 des de l’Hospitalet de Llobregat fins a Ribes de Freser per Vic, el transport fins a les pistes de La Molina i el forfet vàlid per a un dia. L’Skitren La Molina té un preu únic de 42 € per als adults i 32,50 € per als nens i nenes. Aquest producte es pot adquirir des d’avui mateix i fins al 4 d’abril a la web de Renfe i a qualsevol estació de Rodalies de Catalunya.

 

Pel que fa al TreNatura, els usuaris poden adquirir un  paquet bàsic amb el bitllet de tren fins a Ribes de Freser més el tren cremallera d’anada i tornada des de l’estació fins a la Vall de Núria. El producte estarà disponible només dissabtes, diumenges i festius fins al 5 d’abril i, des de llavors, diàriament durant tot l’any. El preu és de 33,70 € per als adults i 25,70 € per a nens. Aquest producte es podrà adquirir a partir d’aquest dissabte 20 de març al web de Renfe i a qualsevol estació de Rodalies de Catalunya.

 

Compra online i planifica la teva escapada

Ambdós bitllets combinats es poden adquirir online a la secció Ocio en tren del web de renfe.com que permet comprar aquest producte comercial incloent el viatge en tren, el trasllat a les pistes i el forfet.

 

· https://venta.renfe.com/vol/index2.jsp?U=SKITREN

· https://venta.renfe.com/vol/index2.jsp?U=TRENATURA

 

Afegit a la venda online, els bitllets combinats estan també disponibles a qualsevol estació de Rodalies de Catalunya. Els bitllets combinats poden suposar fins a un 30% de descompte respecte el preu per separat de cada servei que ofereixen.

 

Segell de qualiat d’Aenor

Tant Renfe com FGC, han obtingut el certificat AENOR enfront de la Covid-19 per al transport de viatgers, estacions de muntanya i els trens turístics una vegada avaluats els protocols i les mesures implantades pels operadors.

 

Per a més informació, els clients interessats poden dirigir-se a estacions, al telèfon 900 410 041, a l’app de Rodalies i al web rodaliesdecatalunya.cat, o als webs i telèfons d’informació de les estacions d’esquí www.valldenuria.cat (T. 972 732 020), o www.lamolina.cat (T. 972 892 031) i d’FGC www.fgc.cat (012).

 

 

NOTA DE PREMSA

FGC i RENFE renoven l'oferta de bitllets combinats Skitren, per esquiar a La Molina; i TreNatura, per visitar Vall de Núria
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.