932 041 041

Actualitat 

Notícies

FGC dóna la benvinguda a l'Any Europeu del Ferrocarril

Informació actualitzada el 3 de març
Compartir aquest esdeveniment
Tags: ferrocarrils, FGC, any europeu ferrocarril, canvi climàtic, sostenible

Juntament amb altres companyies ferroviàries, FGC participarà en diferents actes que promouran al llarg del 2021 el ferrocarril com a transport sostenible, innovador i segur. A més té en marxa alguns projectes com doblar la seva capacitat actual.

 

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) se suma aquest any 2021 als actes per commemorar l'Any Europeu del Ferrocarril. La Unió Europea ha acordat que enguany sigui l'any del transport ferroviari per a contribuir en la consecució dels objectius del Pacte Verd Europeu en l'àmbit del transport.

 

FGC participarà en actes, campanyes i iniciatives que promouen el ferrocarril com un transport sostenible, innovador i segur. Aquest programa d'activitats posarà en relleu els beneficis del ferrocarril per a les persones, l'economia i el clima, i se centrarà en els reptes pendents per a crear un espai ferroviari europeu únic i sense fronteres.

 

El president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, Ricard Font, assegura que "dedicar el 2021 al transport ferroviari permet consolidar el paper del ferrocarril com a punta de llança en la lluita contra el canvi climàtic".

 

D'altra banda, detalla diversos projectes que FGC té entre mans que permetran multiplicar per dos l'oferta de transport; com incrementar la capacitat actual als 250 milions d'usuaris, fomentar un veritable canvi modal i la transferència d'usuaris del vehicle privat cap al ferrocarril. Així com la incorporació dels nous trens i la millora de freqüències a la línia Barcelona-Vallès, la reconfiguració del servei Llobregat-Anoia, la R-aeroport, el perllongament de Pl. Espanya – Gràcia i el tren tramvia del Camp de Tarragona.

FGC dóna la benvinguda a l'Any Europeu del Ferrocarril
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.