932 041 041

Actualitat 

Notícies

Arriba el Festival Ripollès Discovery Walking

Compartir aquest esdeveniment
Tags: Festival Ripollès Discovery Walking, Vall de Núria, Vallter 2000, senderisme

3 dies, 10 activitats i 1 escenari. Del 28 al 30 de juny, el Ripollès acollirà un festival dedicat a promocionar el senderisme a cor del Pirineu gironí.

 

La proposta, engegada per la xarxa de senders Intinerànnia, comptarà amb propostes plenes de cultura, llegendes, vies ferrades, itineraris sensitius... i molt més.

Del divendres 28 al diumenge 30 de juny, arriba el Festival de senderisme Ripollès Discovery Walking, una iniciativa que tindrà lloc a la Vall de Camprodon i la Vall de Ribes. L’edició d’enguany comptarà amb 10 activitats que inclouen el guiatge amb empreses locals, un Kit del senderista, així com un tastet de producte local durant o al final cada excursió.

 

Entre la desena de propostes que es podran dur a terme, destaca el Bateig de senderisme amb esmorzar de pastors, que es durà a terme divendres 28 de juny a Vall de Núria, estació situada a 2.000m d’altitud a la qual només es pot accedir amb el tren Cremallera. Es tracta d’una bona oportunitat per a totes aquelles persones que es volen iniciar en el senderisme d’alçada, ja que podran viure una de les millors rutes de la comarca del Ripollès. L’activitat, a més, es durà a terme amb guies professionals.

 

El dia 29 de juny es podrà conèixer la Vall de Ribes d’una manera ben diferent: amb una excursió vertical, la Ferrada Roca de la Creu, la qual ofereix unes vistes impressionants i permet pujar fins a la roca de la Creu. De la mà de guies experimentats, és apta per a tota la família. Paral·lelament, el mateix dissabte s’oferirà una Caminada i esmorzar amb vistes panoràmiques al Canigó. A través d’una ruta circular amb sortida a Espinavell, els participants gaudiran de magnífics paisatges d’alta muntanya. La tornada es farà pel Camí de Maçanells, pas ramader ancestral que va ser recuperant recentment pel Projecte Boscos de Muntanya.

 

Diumenge 30 de juny els visitants podran participar en la Descoberta del Circ d’Ull de Ter i l’antic refugi a la Vall de Camprodon: excursió pel Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser, ascensió fins a la cota 2.500 m per visitar el naixement del Ter i, des d’allà, es podran identificar els cims del voltant, es visitarà el refugi d’Ull de ter i les restes del Vell i es farà el descens pel circ Ull de Ter i les pistes de Vallter 2000, estació ubicada al bell mig de cims que sobrepassen els 2.800m d'altitud.

 

Consulta aquí totes les propostes que es podran fer durant el Festival de senderisme Ripollès Discovery Walking.

 

Inscripcions.

 

Arriba el Festival Ripollès Discovery Walking
Altres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.