932 041 041

Actualitat 

Notícies

Cap de setmana del motor, ple d’adrenalina i emoció per a tota la família a Alp

Compartir aquest esdeveniment
Tags: La Molina, Festival Motorsport Alp 2500, Pujada Alp 2500, Rallysprint de la Cerdanya, Concentració de Vehicles Clàssics

Del 12 al 14 de juliol, se celebrarà el IV Festival Motorsport Alp 2500, que reunirà emocionants activitats, totes elles com a complement de la IX Pujada Alp 2500, cita puntuable per als Campionats d'Espanya i de Catalunya de Muntanya.

 

Entre les propostes del cap de setmana, destaca el 4t Rallysprint de la Cerdanya del 13 de juliol i la 4a Concentració de Vehicles Clàssics del 14 de juliol.

Alp serà l’escenari d’un cap de setmana molt intens, dissenyat especialment per als amants del motor. Del divendres 12 al diumenge 14 de juliol tindrà lloc el IV Festival Motorsport Alp 2500 que, un any més, acollirà tota mena d’activitats relacionades amb el món del motor i que, alhora, complementaran la ja tradicional IX Pujada Alp 2500, cita que serà puntuable per als Campionats d’Espanya i de Catalunya de Muntanya.

 

En el marc d’aquest festival, els visitants no es podran perdre un dels plats principals: el 4t Rallysprint de la Cerdanya, que se celebrarà dissabte 13 de juliol. Es tracta d’una prova que es disputarà en la mateixa carretera de la pujada a Alp, però en aquest cas en els dos sentits.

 

Paral·lelament, els assistents també podran gaudir amb la 4a Concentració de Vehicles Clàssics, que tindrà lloc diumenge 14. La trobada, que reunirà magnífiques joies de col·lecció, coincidirà amb la 2a ECO-Trobada (vehícles ecológics).

 

Per a més informació.

Cap de setmana del motor, ple d’adrenalina i emoció per a tota la família a Alp
Altres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.