932 041 041

Actualitat 

Notícies

Arriba el Festival Gollut

Compartir aquest esdeveniment
Tags: Vall de Núria, Festival Gollut, Cremallera

Del 12 d’octubre al 3 de novembre, Ribes de Freser serà l’escenari de la 6a edició del Festival Gollut. Entre les diverses propostes, destaca la conferència "El límit te’l poses tu”, amb Àlex Roca Campillo, que tindrà lloc a Vall de Núria, jornada en què s’oferirà un preu especial de Cremallera.

Un any més, Ribes de Freser celebrarà el Festival Gollut de cinema compromès, fotoperiodisme, muntanya i medi ambient. La cita, que tindrà lloc del 12 d’octubre al 3 de novembre de 2019, farà parada a Vall de Núria, on l’1 de novembre acollirà la conferència "El límit te’l poses tu”, amb Àlex Roca Campillo, i s’oferirà preu especial de Cremallera (12,8 € els adults i 7,8 € els infants).

Entre les diverses propostes del programa d’enguany destaquen els llargmetratges Em dic Violeta (2019) de David Fernández de Castro i Marc Parramon, que tracta de la transexualitat, Ainhoa, jo no sóc aquesta (2018) de Carolina Astrudillo sobre el suicidi i El Periple de Mario Pons Múria, sobre el camp de refugiats de Filippiada, a Grècia. Alhora, el festival també comptarà amb 19 curtmetratges i projectarà “Sessions especials: cinema amb valors” amb 11 pel·lícules de temàtiques molt diferents.

 

El Festival Gollut arribarà a altres 13 punts del món, com Zúrich i Basilea, Barcelona, Figueres, Cassà de la Selva, Lloret de Mar, Ripoll, Planoles o La Vall de Núria.

 

Més informació en el següent enllaç.

Arriba el Festival Gollut
Altres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.