932 041 041

Actualitat 

Notícies

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya presenta la temporada d’hivern

Compartir aquest esdeveniment

El president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), Ricard Font, conjuntament amb els directors de les cinc estacions d’FGC, han presentat el 7 de novembre les principals novetats de la temporada 2019-2020

En un acte farcit d'altres figures de pes com: el director general d’FGC, Pere Calvet; el secretari general de l’Esport i de l’Activitat Física, Gerard Figueras; el president de la Federació Catalana d’Esports d’Hivern, Oscar Cruz; el president de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, Jordi Merino; i el president de la Mancomunitat de Municipis per la promoció de l’Esquí Nòrdic, Jordi Fàbrega, s'han presentat les novetats per aquesta temporada d'esquí que és a punt de començar.

Aquest hivern, La Molina, Vallter 2000, Vall de Núria, Espot i Port Ainé continuaran treballant per a la conservació i manteniment de l’entorn, seguint una gestió sostenible que garanteixi la preservació i conservació del medi ambient. Valors com la natura, l’esport, la família, el relax, la biodiversitat, el paisatge, el territori, la gastronomia, la cultura i la salut continuaran sent els eixos d’una gestió que vol reforçar el seu compromís amb el territori. Aquesta aposta té com a objectiu desestacionalitzar l’activitat de totes les estacions i mantenir les propostes lúdiques i esportives al seu entorn durant tot l'any. Per tant, s’aplicarà la fórmula 360º-365 dies: buscant una àmplia oferta més enllà de la neu, que promocioni el conjunt del territori, pensat tant per a l’estiu com per a l’hivern, durant tot l’any.

 

Aquest hivern arribarà carregat de bones experiències a l’alta muntanya, on els visitants podran viure una temporada diferent en plena natura, on practicar esport a l’aire lliure, ja sigui esquiant, fent snowboard o, fins i tot, passejant a peu o amb raquetes. A més, les estacions es converteixen en la porta d’accés a aquests espais naturals i contribueixen al seu coneixement, així com al de la cultura i els paisatges que formen part de les comarques a l’alta muntanya com, per exemple, el Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, el Parc Natural de l’Alt Pirineu, el Parc Natural del Cadí-Moixeró i el Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser.

 

Finalment, tal com es va avançar la temporada anterior, FGC fa un pas endavant per dur a terme una transformació digital completa de les instal·lacions i dels processos de captació i fidelització de clients. Concretament, s’està treballant en la instal·lació a totes les estacions del sistema d’accés i venda automàtic amb el forfet amb xip (mans lliures). Això permetrà evitar cues, dimensionar els serveis, adaptar l’oferta en funció de l’ús i treballar conceptes que fomentin la demanda. L'objectiu, també, és connectar amb el públic més jove.

 

 

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya presenta la temporada d’hivern
Altres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.