932 041 041

Actualitat 

Notícies

Nova exposició de cartelería històrica "Art per fer història: Cartellisme de Vall de Núria" aquest estiu a Vall de Núria

A partir del mes d'agost
Compartir aquest esdeveniment
Tags: vall de nuria, exposició, estiu 2020, art

 

Les primeres imatges van ser promogudes pel Centre Excursionista de Catalunya, que hi va organitzar destacades setmanes d’esports d’hivern.

Durant les dècades de 1910 i 1920, aquests certàmens s’anunciaven amb vistosos cartells, executats en general per autors que eren també practicants de l’esquí i l’esport de muntanya.

 

El 1930, per tal de donar a conèixer el cremallera que havia de facilitar l’arribada de visitants a la vall de Núria, es va convocar un concurs de cartells dividit en dues categories, estiu i hivern. Es tracta d’unes mostres excel·lents del cartellisme modern.

 

Totes aquestes imatges posen en valor els diferents atractius de l’indret: el santuari, amb la marededeu romànica; els camins de muntanya i les pistes d’esquí; l’emplaçament pintoresc i, d’una manera destacada, el mitjà de transport que hi condueix i que singularitza l’experiència de visita a la Vall de Núria.

Nova exposició de cartelería històrica
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.