932 041 041

Actualitat 

Notícies

Les estacions de muntanya d'FGC obtenen un segon segell de qualitat com a espais segurs davant la Covid-19

Compartir aquest esdeveniment
Tags: Safe Tourism Certified, Covid-19

El certificat Safe Tourism Certified acredita que les sis estacions han implementat les millors pràctiques per a la seguretat de les persones visitants i treballadores

 

El segell s’afegeix al certificat de qualitat AENOR obtingut el passat mes de novembre

Les sis estacions de muntanya gestionades per Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) -La Molina, Vallter2000, Vall de Núria, Espot, Port Ainé i Boí Taüll- han obtingut el segell de qualitat Safe Tourism Certified que les acredita com a espais segurs davant la Covid-19.

 

La certificació, expedida per l’Instituto para la Calidad Turística Española (ICTE), garanteix el compliment d’una sèrie de mesures i protocols específics per a estacions d’esquí i muntanya. Aquestes mesures permeten identificar, analitzar i minimitzar els riscos així com implementar les millors pràctiques contra la Covid-19, per a la seguretat de les persones visitants i treballadores, en les seves instal·lacions i serveis complementaris.

 

Les estacions compleixen tots els requeriments de servei en l’àmbit del manteniment, neteja, desinfecció i protecció de les persones, així com els propis establerts per l’ICTE per a la gestió del risc de contagi.

 

El segell Safe Tourism Certified s’afegeix al certificat de qualitat d’AENOR, que ja van obtenir les estacions de muntanya el passat mes de novembre, i reconeix el pla de mesures de prevenció davant la pandèmia de la Covid-19 implementat per FGC.

 

 

NOTA DE PREMSA

Les estacions de muntanya d'FGC obtenen un segon segell de qualitat com a espais segurs davant la Covid-19
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.