932 041 041

Actualitat 

Notícies

Les estacions de muntanya d’FGC obtenen el certificat de qualitat d’AENOR com a espais segurs davant la Covid-19

Compartir aquest esdeveniment

FGC Turisme ha dissenyat un pla de mesures sanitàries davant la Covid-19 que aplicarà a les seves instal·lacions aquest hivern per garantir un entorn segur

 

· El Cremallera i els Funiculars de Montserrat, el Tren del Ciment i el Parc Astronòmic del Montsec també obtenen aquest reconeixement.

 

 

Les estacions de muntanya gestionades per Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) han obtingut el certificat de qualitat d’AENOR com a espais segurs davant la Covid-19. Aquest reconeixement certifica que els protocols i les mesures implementades per FGC Turisme des de l’inici de la crisi sanitària, encaminades a minimitzar el risc de contagi, són les adequades.

 

Basant-se en les recomanacions d’organismes nacionals i internacionals, AENOR ha certificat la gestió d’FGC davant els riscos derivats de la Covid-19, amb una anàlisi completa i rigorosa de totes les mesures que Ferrocarrils ha aplicat en diferents àmbits com el de la neteja, la desinfecció o la senyalització, vetllant sempre per la seguretat tant de les persones usuàries com del personal de les estacions de muntanya.

 

FGC Turisme també està treballant per certificar les 6 estacions de muntanya amb el segell “Safe Tourism Certified”, promogut per l’Instituto para la Calidad Turística Española (ICTE).

 

Un hivern segur a les estacions de muntanya d’FGC

La divisió de Turisme de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) ha dissenyat un pla de prevenció davant la pandèmia de la Covid-19 per garantir, tant a les persones usuàries, la ciutadania local així com per al personal de les estacions de muntanya, que es troben en un entorn segur.

 

S’han definit un seguit de mesures en matèria de prevenció i sensibilització que s’aplicaran a les 6 estacions del grup (La Molina, Vall de Núria, Espot Esquí, Port Ainé, Vallter 2000 i Boí Taüll) un cop les condicions meteorològiques i d’innivació, d’una banda, i les condicions marcades per l’evolució de la Covid-19, de l’altra, permetin obrir-les.

 

Mesures Covid19;

 

 

CONEIX LES PRINCIPALS MESURES DE PREVENCIÓ A LES ESTACIONS D’FGC TURISME AQUÍ

 

FGC TURISME ÉS TURISME SEGUR: DESCOBREIX MÉS AQUÍ

 

Les estacions de muntanya d’FGC obtenen el certificat de qualitat d’AENOR com a espais segurs davant la Covid-19
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.