932 041 041

Actualitat 

Notícies

Les estacions d’esquí d’FGC aposten per la transformació digital

Compartir aquest esdeveniment
Tags: FGC, transformació digital, temporada 2022-2023

Un total de 63 màquines de recollida i venda de forfets i bitllets entre les 6 estacions d’FGC Turisme que afavoreix la comoditat de les persones visitants  

 

La transformació digital que Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) està aplicant a totes les estacions de muntanya té com a objectiu principal oferir un millor servei i en aquest àmbit s’ha traduït en la instal·lació de noves 8 noves màquines de venda i recollida de forfets i bitllets als punts d’accés a les estacions. Els principals efectes són que les persones usuàries evitaran cues d’espera, i tindran més fàcil i directe l’accés a pistes.   

 

Aquesta ampliació de màquines suma un total de fins a 63 màquines entre les 6 estacions d’FGC Turisme. Concretament es disposa de 33 màquines de recollida de forfets i bitllets, 25 quioscos de venda automàtica i 5 pantalles d'assistència a la venta. 

 

A més, les estacions d’FGC han incorporat cobertura wifi oberta a tot el domini esquiable. D'aquesta manera totes les persones usuàries que estiguin gaudint d’un dia d’esquí o snowboard podran consultar internet amb seus dispositius mòbils des de qualsevol punt de l’estació.  

 

En aquesta línia, Ferrocarrils segueix treballant en el projecte “Taquilla 0” a través del suport de la targeta PiriNeu365, que permet comprar i recarregar tots els productes que es venen a les botigues online de les sis estacions de muntanya d’FGC (forfets de temporada, forfets de dia, bitllets de telecabina, bitllets de cremallera, etc.).  

Les estacions d’esquí d’FGC aposten per la transformació digital
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.