932 041 041

Actualitat 

Notícies

L’estació de Vallter obrirà per a ús turístic durant la Setmana Santa

Compartir aquest esdeveniment
Tags: Vallter, Setmana Santa, Temporada 2022-2023, FGC Turisme

L’estació manté el domini esquiable tancat però obrirà el telecadira Jordi Pujol, els serveis de restauració de la base de l’estació i Marmotes i el punt d’atenció al client

Tot i el tancament anticipat del domini esquiable, l’activitat turística a l’estació de muntanya no s’atura aquesta Setmana Santa. En aquest sentit, l’estació posarà en funcionament per a ús turístic i de passeig el Telecadira Jordi Pujol del 6 al 10 d’abril en horari de 09 a 15h amb un preu de 11€ el bitllet d’anada i tornada per adults (12-64 anys), 8€ els infants (4 a 11 anys) i gratuït per infants de fins a 3 anys d’edat. Els bitllets s’hauran d’adquirir al Punt d’Atenció al Client de Pla de Morens (cota 2150 de l’estació), on es troba la base del Telecadira.

 

Complementant l’obertura d’aquesta instal·lació, estaran operatius també els punts de restauració de Marmotes, el Food Truck i la cafeteria de Pla de Morens. També estarà operatiu el Punt d’atenció al client de Pla de Morens el proper caps de setmana de l’1 i 2 d’abril en horari de 09 a 14h i del 6 al 10 d’abril en horari de 09 a 15h.

 

Amb tot, des de l’estació convidem a que totes les persones a seguir visitant Vallter aquestes vacances de Setmana Santa, una porta d’entrada oberta els 365 dies de l’any al Parc Natural de les Capçaleres del Ter i el Freser. Ciclistes, senderistes, alpinistes, esquiadors de muntanya i visitants recreatius trobaran un entorn únic i un territori que val la pena descobrir. Us hi esperem!

L’estació de Vallter obrirà per a ús turístic durant la Setmana Santa
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.