932 041 041

Actualitat 

Notícies

L’estació del Ripollès presenta una àmplia proposta d’activitats per gaudir del període nadalenc

Compartir aquest esdeveniment
Tags: FGC Turisme, Estació, Ripollès, Proposta, Activitats, Nadal

Vall de Núria presenta aquesta temporada d'hivern 2023-2024 i dona la benvinguda a la 2a edició "El Nadal a Vall de Núria" amb una àmplia proposta d'activitats per gaudir de la il·lusió i la màgia nadalenca en família. Les activitats tindran lloc els dissabtes i diumenges del 2 de desembre al 7 de gener així com els períodes festius del 6 al 8 de desembre, del 23 desembre al 7 gener.

 

Les persones visitants de Vall de Núria podran fer tota mena d'activitats destinades a famílies, a infants i a adults. Per al públic adult, destaquen els passeigs amb màquines de retrac, les raquetes de lluna plena i nocturnes i les visites guiades del Museu del Cremallera i la visita guiada històrica a l'ermita i el santuari.

 

Els infants podran dur a terme diversos tallers creatius que consistiran en taller Ceràmica, els tions que volen convertir-se amb desitjos, taller de fanalet de reis... També podran participar en els contacontes La Marmota a Vall de Núria a veure l'arribada dels Reis d'Orient el 5 de gener. A més els dissabtes al matí hi haurà xocolatada i als vespres tindran el Parc de la Cabana oberta a tarifa especial.

 

Totes les activitats seran gratuïtes excepte les sortides amb retrac, raquetes de Lluna plena i nocturnes, parc de la Cabana, que seran de pagament.

 

D'altra banda, com a novetat, les persones visitants podran gaudir de l'après-ski a Vall de Núria gràcies a una circulació de Tren Cremallera a les 19 h.

 

Consulta el calendari d'esdeveniments per obtenir més detalls sobre les activitats programades, fes clic aquí.

L’estació del Ripollès presenta una àmplia proposta d’activitats per gaudir del període nadalenc
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.