932 041 041

Actualitat 

Notícies

Espot i Vall de Núria comencen la temporada d'hivern abans del Pont de la Puríssima

Compartir aquest esdeveniment
Tags: Espot, Vall de Núria, inici temporada hivern, hivern 2021-2022

Espot obrirà dijous 2 de desembre, i Vall de Núria, dissabte 4 de desembre


Port Ainé, La Molina, Vallter i Boí Taüll van començar la temporada el passat cap de setmana i ara treballen per obrir amb els màxims de cara al Pont de la Puríssima

Les estacions d’Espot i Vall de Núria obren les portes de cara al Pont de la Puríssima amb bones condicions, gràcies a les nevades i les baixes temperatures d’aquests dies. La resta d’estacions de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), que van començar la temporada el cap de setmana passat, tenen previst obrir amb el màxim d’instal·lacions de cara al pont.

 

Espot començarà la temporada d’hivern dijous 2 de desembre, amb una obertura parcial i amb la vista posada en els dies festius. Gràcies a les fortes nevades registrades el passat cap de setmana i dilluns i a la neu produïda des de fa setmanes, l’estació obrirà amb un domini esquiable de gairebé quatre quilòmetres. Amb gruixos de neu pols de fins a 45 cm, de cara al Pont de la Puríssima obrirà tot el desnivell esquiable, més de la meitat de les pistes i tots els remuntadors estaran operatius. A més, les persones visitants podran gaudir d’itineraris de raquetes de neu i esquí de muntanya, dels serveis de restauració, i també de les escoles d'esquí.

 

Aquesta temporada 2021 - 2022, l’estació comptarà amb noves màquines de venda i recollida de forfets, novetat que suposa una millora per als usuaris i usuàries i un accés a pistes més còmode i ràpid. Aquestes màquines se situen al mateix poble d’Espot i a la zona de taquilles de l’estació.


I dissabte 4 de desembre serà el torn de Vall de Núria, a la comarca del Ripollès, data en què obrirà al públic el seu domini esquiable. Gràcies a les copioses nevades dels darrers dies, l’estació comptarà per al cap de setmana amb gruixos de neu de fins a 50 cm, més de la meitat dels quilòmetres esquiables oberts i la majoria de les instal·lacions actives. Les persones visitants podran gaudir de la natura a Vall de Núria amb els circuits de raquetes i d’esquí de muntanya, el Cremallera i el Telefèric, les exposicions, els serveis de restauració i per als més petits, del Parc Lúdic.

 

El Tren Cremallera, que enguany el seu bitllet inclou el trajecte en el Telefèric Coma del Clot, circularà diàriament a partir de divendres 3 de desembre.

 

En el marc del projecte “Taquilla 0”, Vall de Núria manté la compra online obligatòria per assegurar la disponibilitat de seient als passatgers del Cremallera. Les persones que adquireixin el tiquet per al Cremallera podran embarcar directament amb el bitllet electrònic “e-tiquet”, disponible al seu dispositiu mòbil. L’estació també comptarà amb el nou mirador Trampolí de Salts i oferirà dues noves exposicions: ‘90 anys d’història. El Cremallera de Núria’ i ‘Memòries de neu’.

 

Totes les estacions d’FGC Turisme, obertes per al Pont de la Puríssima

De cara al pont de la Puríssima, per tant, totes les estacions de muntanya d’FGC Turisme estaran en marxa, carregades d’activitats i llestes perquè els visitants gaudeixin de la neu, l’esport i la natura. Port Ainé va ser la primera estació que va obrir al Pirineu de Lleida el passat divendres 26 de novembre i La Molina, Vallter i Boí Taüll ho van fer dissabte 27 de novembre.

 

Ara, les sis estacions tenen previst obrir el màxim de les seves instal·lacions de cara a aquest pont gràcies a les condicions meteorològiques previstes per aquest cap de setmana. La Molina comptarà amb a la majoria de les pistes obertes, Vallter ho farà amb gairebé totes les instal·lacions actives i amb gruixos de neu de més de 60 cm, Vall de Núria amb més de la meitat del seu domini esquiable, Port Ainé amb el 64% de pistes obertes i Espot amb gairebé la meitat del seu domini esquiable actiu. Pel que fa a Boí Taüll, es preveu que s’obrin més equipaments de cara als dies festius.

 

Espot i Vall de Núria comencen la temporada d'hivern abans del Pont de la Puríssima
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.