932 041 041

Actualitat 

Notícies

Espot obre les seves portes el 6 de desembre

Data actualització: 4 de desembre
Compartir aquest esdeveniment

Aquest novembre ha sigut un mes amb nevades primerenques abundants que ens han permès treballar amb unes condicions excelents de cara a l’obertura, programada pel 6 de desembre.

Per ara, la previsió per l’obertura de l’estació d’esquí serà del 86% de pistes i tots els remuntadors en funcionament, una de les millors xifres a Espot pel en una innauguració de temporada.

 

El mateix dia 6 entra en funcionament el nou Telecadira La Roca, que ja ha superat les proves de càrrega i totes les revisions. Aquest telecadira desembragable substituïa l'anterior per garantir el millor servei de l’estació pels pròxims anys. Podeu conèixer més sobre la història del telecadira en aquest vídeo.

 

Ens espera un primer dia de temporada amb previsió de bon temps per gaudir de 19 de 22 pistes en total (1 verda, 10 blaves, 5 vermelles i 3 negres) i dues pistes de raquetes obertes i un gran ventall d’activitats i serveis: parc lúdic, excursions guiades raquetes de neu, servei de lloguer, restauració i escoles esquí.

 

S’està treballant per obrir la pista U i la de Mushing durant el pont, seguirem actualitzant la informació sobre les condicions de neu per l’obertura!

 

Informació d’interés:

- Comunicat de neu d'Espot

- Forfet de Temporada SkiPallars 

- Nou mirador Starlight a Espot

 

Espot obre les seves portes el 6 de desembre
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.