932 041 041

Actualitat 

Notícies

Espot i Port Ainé obren el 100% del domini esquiable aquest cap de setmana

Compartir aquest esdeveniment

Els visitants lliscaran per les 22 pistes d’Espot i les 25 de Port Ainé i gaudiran de gruixos de 70 a 120 cm de neu pols, sempre que la meteorologia ho permeti. Les intenses nevades dels últims dies han acumulat fins a 60 cm de neu nova a la cota 2000.

L’hivern ha arribat, per fi, a la comarca del Pallars Sobirà. Les intenses nevades del dimecres 23, sobretot a primera hora del matí, i del dijous 24, especialment abundants fins al migdia a l’extrem nord del Pirineu occidental, s’han traduït en 60 cm de neu nova a la cota 2000 entre els dos dies de nevada a Espot i a Port Ainé. Les baixes temperatures, les precipitacions en forma de neu i l’intens treball dels tècnics de pistes permetran obrir aquest cap de setmana, si les condicions acompanyen, el 100% d’Espot i Port Ainé, estacions gestionades per FGC.

 

Dissabte 26 i diumenge 27, els visitants es trobaran amb gruixos de 70 a 120 cm de neu pols a cotes altes a ambdues estacions. A Espot gaudiran de les seves 22 pistes (2 verdes, 10 blaves, 6 vermelles i 4 negres) i a Port Ainé de les seves 25 pistes (6 verdes, 4 blaves, 11 vermelles i 4 negres). A més, els remuntadors funcionaran al 100%. L’horari d’obertura serà de 9.00 h del matí a 16.30 h de la tarda.

 

Estacions de Tot Nòrdic

Les nevades també han fet acte de presència a les estacions de Tot Nòrdic, ubicades al Pallars Sobirà.

 

A Tavascan les precipitacions de neu han estat molt abundants. S’està treballant en l’acondicionament d’accessos i pistes i seguretat per la gran quantitat de neu caiguda. Previsió obertura del domini esquiable d’alpí per primer cop aquesta temporada i del de fons, dissabte 26.

 

Pel que fa a Virós Vallferrera, s’està treballant per obrir el més aviat possible amb precipitacions de neu de prop de 50 cm a la cota baixa de l’estació, el Refugi Gall Fer a 1600. Tot i això, aquest cap de setmana roman tancat.

 

Temporada amb les millors condicions

Amb les nevades d’aquesta setmana just comença la temporada alta, que es preveu amb les millors condicions possibles. Encara queden 3 mesos amb les estacions a ple rendiment, amb una gran nombre d’esdeveniments i activitats per endavant.

 

Durant tota l’hivern, a més, els visitants viuran una experiència única tot esprement els encants que embolcallen ambdues estacions d’FGC: Espot es troba al costat d’un Parc Nacional, el d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici i Port Ainé se situa en el municipi de Rialp i Soriguera, al massís de l’Orri, i està envoltada pel Parc Natural de l’Alt Pirineu.

 

Per a més informació: www.espotesqui.cat | www.portaine.cat | www.skipallars.cat

Espot i Port Ainé obren el 100% del domini esquiable aquest cap de setmana
Altres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.