932 041 041

Actualitat 

Notícies

Enquestes de satisfacció de la temporada d'hivern 2020-2021

Compartir aquest esdeveniment
Tags: FGC Turisme, enquestes satisfacció FGC Turisme, sorteig enquestes

Volem saber quina ha estat la teva experiència a les nostres estacions d'esquí i muntanya

Com cada temporada, FGC Turisme vol conèixer l'experiència de les persones que han visitat les seves estacions d'esquí i muntanya (La Molina, Vall de Núria, Vallter 2000, Espot, Port Ainé i Boí Taüll) amb l'objectiu d'avaluar i detectar punts de millora de cara a la temporada següent. 

 

Per aquest motiu, posa a disposició de les persones visitants enquestes de satisfacció mitjançant enviaments electrònics i, enguany també, mitjançant cartells informatius amb codis QR ubicats a diferents punts de les estacions. 

 

Participa i podràs guanyar un forfet de temporada

 

Entre totes les persones que responguin alguna de les enquestes de satisfacció de les diferents estacions d'FGC se sortejarà un forfet de temporada FGC Turisme per a la temporada d'hivern 21-22. El dia 15 d'abril comunicarem el nom de la persona guanyadora del sorteig, que se seleccionarà aleatòriament a través de la plataforma EasyPromos.

 

Així que ja saps, si has visitat o visites alguna de les estacions de muntanya gestionades per FGC Turisme durant aquesta temporada d'hivern, no t'oblidis de respondre l'enquesta de satisfacció i participa al sorteig!

 

Consulta aquí les bases legals del sorteig

Enquestes de satisfacció de la temporada d'hivern 2020-2021
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.