932 041 041

Actualitat 

Notícies

Ajuda’ns a millorar i guanya premis

Compartir aquest esdeveniment
Tags: La Molina, activitats estiu, Bike Park, activitats outdoor, enquesta satisfacció, temporada estiu 2019, temporada estiu 2020

L’estació de La Molina posa en marxa una enquesta de satisfacció per recollir l’opinió dels seus clients. Tots els participants rebran un premi i entraran en el sorteig d’1 forfet de temporada MTB Lover per a l’estiu 2020.

La Molina vol conèixer l’opinió de tots aquells que, aquest estiu 2019, hagin tastat alguna de les seves activitats outdoor i del Bike Park. El motiu? Millorar i oferir un servei de qualitat que s’adapti als gustos, necessitats i inquietuds dels seus visitants. Per això, des de l’estació ceretana s’anima a tothom a omplir una enquesta de satisfacció: gràcies a l’experiència de tots, La Molina treballarà en una oferta més atractiva per a la propera temporada d’estiu.

 

Participar té premi: Totes aquelles persones que finalitzin el formulari guanyaran un val de 2x1 bescanviable per un forfet de dia del Bike Park o Bitllet Telecabina a/t en dies laborables a La Molina durant la temporada d'estiu 2020. A més, entre tots els participants se sortejarà un forfet de temporada MTB Lover per a la temporada d’estiu 2020.

 

Enllaç per participar en l’enquesta de satisfacció de La Molina.

Ajuda’ns a millorar i guanya premis
Altres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.