932 041 041

Actualitat 

Notícies

Has visitat vall de Núria aquest estiu? Volem saber la teva opinió!

Compartir aquest esdeveniment

La teva opinió és molt important i ens ajuda a millorar any rere any. Participa a l'enquesta i t'enduràs regals segurs i/o participacions en sorteigs amb premis molt interesants. 

L'ENQUESTA HA FINALITZAT

 

Amb l’arribada de la neu ens acomiadem oficialment de l’estiu, i és moment de fer balanç i atendre les peticions, comentaris i suggeriments de vosaltres; els nostres visitants.

 

És per aixó que us demanavem uns minuts del vostre temps per a respondre unes quantes preguntes  amb l'objectiu de conèixer millor el nostre client i que ens doneu la vostra opinió sobre les instal·lacions que heu visitat enguany.

 

Creus que hi ha coses a millorar que t'agradaria comentar-nos? Doncs és el moment de fer-ho i emportar-te premis!

 

Actualització premi: El guanyador de la nit a l'hotel Vall de Núria és... Xavi Alavedra Canturri, felicitats! Certificat de validesa

 

Quins premis pots guanyar?

Si ens ajudes responent la nostra enquesta, t'obsequiem amb un cupó 2x1 vàlid per la compra d'un bitllet del tren cremallera a Vall de Núria fins al 30 d’abril de 2020. A més, entraràs en el sorteig d'una nit a l’Hotel Vall de Núria en règim de mitjà pensió, per aquesta temporada d’hivern 2019-2020.


Pots participar fins al 27 de novembre a les 23:45h. La persona guanyadora del sorteig es comunicarà el dia 28 a través del web de Vall de Núria.

Has visitat vall de Núria aquest estiu? Volem saber la teva opinió!
Altres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.