932 041 041

ca

Actualitat 

Notícies

Els gairebé 300 assistents als actes de les Jornades GastroPirineus Vall de Núria 2019 fan que sigui l’edició amb més èxit

Compartir aquest esdeveniment
Tags: gastropirineus

GastroPirineus es consolida com a punt de trobada i intercanvi entre el sector professional de la gastronomia quan parlem de cuina de mutanya

GastroPirineus atrau a la Vall de Núria prop de 300 professionals del sector, alumnes d’escoles d’hostaleria i aficionats, superant l’assistència de les darreres edicions celebrades d’aquestes jornades professionals dedicades a la cuina de muntanya

 

Ferrocarrils de la Generalitat i l’Hotel Vall de Núria, grans amfitrions com a seu de la 4a edició de GastroPirineus

 

  • GastroPirineus amb xifres: 11 sessions de cuina en directe, 18 cuiners i experts en el sector, 8 cuiners amb estrella Michelin, més d’un centenar d’assistents en el Sopar amb Estrelles, i prop de 300 participants en els actes de les Jornades Professionals

 

  • Entre la vintena de cuiners, professionals i ponents que hi varen participar hi havia representat tot el Pirineu Català, des de la Val d’Aran fins al mateix Ripollès, a més d’Andorra i els Pirineus Orientals

 

  •     Un programa intens que va comptar amb la presència de prestigiosos cuiners d’arreu de Catalunya i sud de França com: Carme Ruscalleda(Sant Pol de Mar) 2* Michelin, Núria Bonet de Ca la Núria (Bellver de Cerdanya), Carles Gaig de Can Gaig (Barcelona) 1* Michelin, Pere Arpa de Ca l’Arpa (Banyoles) 1* Michelin,Jeroni Castell de Les Moles (Ulldecona) 1* Michelin, Marc Agud de La Solana (Ripoll), Pere Planagumà de la Taverna Rom (Roses), Ada Parellada de Semproniana (Barcelona), Joan Pallarès de Can Boix (Peramola),Martina Puigvert  de Les Cols (Olot) 2** Michelin, Víctor Torres de Les Magnòlies (Arbúcies) 1* Michelin,Carles Flinch de Can Manel (Andorra la Vella), Montse Solà de Casa Turnay (Escunhau), Julien Blaya del Restaurant La Senyera de Vilafranca del Conflent, Francesc Rovira de la Fonda Xesc (Gombrèn) 1* Michelin,Toni Sala de la Fonda Sala (Olost) 1* Michelin, i Iker Erauzkin del Restaurant Uma (Barcelona)

 

  • Sessions de cuina en directe que varen posar en valor el producte de proximitat i la cuina tradicional i actual del Pirineu

 

  • Propera edició: GastroPirineus dels Pallars
Els gairebé 300 assistents als actes de les Jornades GastroPirineus Vall de Núria 2019 fan que sigui l’edició amb més èxit
Altres webs del Grup FGC
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.