932 041 041

Actualitat 

Notícies

Els divendres són de color blanc a Vall de Núria amb el nou paquet d'esquí

Compartir aquest esdeveniment
Tags: vall de núria, divendres, oferta, esquí, forfait

Els divendres són de color blanc a Vall de Núria amb el nou paquet d'esquí

 

Vols esquiar de la manera més econòmica i amb una immensa tranquil·litat per les pistes de Vall de Núria? Doncs has de venir en divendres!

 

 

L'estació d'esquí ofereix la solució més econòmica per esquiar amb un preu molt especial on tot està inclòs. A partir d'ara els divendres serà el dia perfecte per esquiar i si a més et vols iniciar en el món de l'esquí, no dubtis que el millor dia per fer-ho és el divendres, ja que la menor afluència de gent aquest dia a les pistes fa que l'experiència sigui més tranquil·la i agradable.

 

El paquet Divendres Blanc de Vall de Núria ofereix a l'usuari pujar i baixar amb el cremallera, el forfet per esquiar tota la jornada, el lloguer de l'equip complet (esquís, botes i pals) + 2 hores de classes d'esquí i el dinar al Bar Finestrelles que inclou entrepà, beguda i postres.

 

Aquest paquet és vàlid tots els divendres i es requereix que l'edat mínima per realitzar l'activitat sigui de 7 anys. En l'oferta de Divendres Blanc el Material "tou" per a la pràctica de l'esquí no està inclòs i recomanen que els usuaris portin roba tèrmica d'abrigar impermeable o amb membrana tallavent a més de guants, barret i ulleres de sol així com calçat calent.

 

Per poder esquiar els divendres amb aquest paquet, és necessari fer la reserva amb 24 hores d'antelació i els serveis o activitats s'han d'utilitzar el mateix dia.

 

Ara pots gaudir d'un divendres ben diferent amb els esquís als peus per un preu d'adult de 70,80 euros i per als infants de 7 a 14 anys 66, 70 euros. El paquet econòmic Divendres Blanc suposa un estalvi molt important respecte a la compra dels productes per separat.

 

No dubtis que a Vall de Núria el millor dia per gaudir de la neu és el divendres, gaudeix del Divendres Blanc de la manera més econòmica!

 

Els divendres són de color blanc a Vall de Núria amb el nou paquet d'esquí
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.