932 041 041

Actualitat 

Notícies

El Tren Panoràmic substitueix l'històric amb l'arribada de la calor al Tren dels Llacs i regala 2x1

20, 27 de juliol i 3, 10 d'agost
Compartir aquest esdeveniment
Tags: tren panoràmic, tren dels llacs, temporada 2019

Per la finestra del vagó, contempleu un paisatge singular. Un viatge panoràmic amb un tren totalment climatitzat que discorre per un territori divers de grans camps de conreu, cingles calcaris i làmines blaves d’aigües plàcides. Es tracta d'un viatge guiat amb obsequi de benvinguda i tast de coca de recapte.

Els dies 20 i 27 de juliol i el 3 i 10 d'agost el Tren Panoràmic prendrà el relleu a l'Històric al Tren dels Llacs. El Tren Panoràmic és un vehicle climatitzat i amb unes finestres especials que permeten admirar l'impressionant paisatge.

 

El Tren surt de Lleida a les 10:47hrs els dissabtes i arriba a La Pobla de Segur a les 12:22hrs després de resseguir els vora 80km de recorregut per bells paratges farcits de llacs de la històrica via innaugurada el 1924 que havia de constituïr un recorregut transfrontererer fins a Saint Girons (França). Els visitants gaudiran d'un viatge interpretat per guies oficials i d'una aturada durant el viatge de tornada a la població de Balaguer per gaudir d'una degustació de coca de recapte, especialitat típica de la zona.

 

Hom podrà complementar el viatge amb visites turístiques a la zona de la Pobla de Segur (les reconegudes botigues de Salàs,...) i fer un bon dinar a la població pallaresa abans d'emprendre el viatge de tornada.

 

Enguany, el Tren dels Llacs promociona la circulació dels vehicles panoràmics amb fins a 5 vals de 2x1 per cada circulació en el moment de fer la reserva de les places per telèfonTan sols serà necessari especificar en el moment de fer la reserva que es demana el 2x1 i els agents confirmaran si està entre les 5 persones afortunades

 

En cas de dubte o de requerir més informació, tan sols cal que us poseu en contacte amb l'equip de reserves per mail o telèfon o bé omplint el formulari que es troba al web del Tren dels Llacs (veure formulari aquí).

 

Afanyeu-vos i gaudireu d'un viatge per a despertar emocions!

 

 

El Tren Panoràmic substitueix l'històric amb l'arribada de la calor al Tren dels Llacs i regala 2x1
Altres webs d'FGC Turisme
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.